Vind een dealer

Orlaco Vision Systems by Stoneridge

Bekijk onze producten

Camerasystemen van Orlaco

Ben jij op zoek naar een zichtsysteem? Dan is Orlaco van Stoneridge het antwoord. Met meer dan 30 jaar ervaring ontwerpen en produceren we met passie professionele zichtoplossingen voor verschillende voertuigen. Onze camera's zijn ontworpen om zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden te presteren.

Lees meer

Innovatie en toekomst

Onze producten en systemen bieden complete en innovatieve oplossingen die voldoen aan alle belangrijke veiligheidseisen en specifiek zijn samengesteld voor de behoeften van verschillende (zware) industrieën. We merken dat de wereld steeds meer verlangt op visionair gebied: van zicht naar inzicht. Kunstmatige intelligentie dringt stap voor stap door in alle sectoren en zo ook de onze.

De volgende stap hierin zal door autonome intelligente machines genomen worden. Zij zullen in staat zijn hun brede omgeving nauwkeurig waar te nemen en voortdurend alert te zijn, waardoor operators op elke uitdagende werkplek efficiënter en veiliger kunnen werken. Met name de bouw- en mijnbouwindustrie zullen enorm profiteren van deze vooruitgang en wij anticiperen voortvarend op deze vraag. En wij bij Stoneridge zijn er klaar voor.


Zoek een partner

Over Stoneridge

Stoneridge, Inc. is een toonaangevende wereldwijde ontwerper en producent van geavanceerde elektrische en elektronische systemen voor de automotive- en commerciële voertuigmarkt. Ons uitgebreide assortiment omvat besturingsapparaten voor personenwagens en lichte vrachtwagens, evenals elektronica voor commerciële voertuigen.

Met kernproducten variërend van tachografen en elektromechanische actuatoren tot bestuurdersinformatiesystemen en veiligheidssystemen, streven we naar innovatie en kwaliteit. In 2017 heeft Stoneridge Inc. camerapionier Orlaco toegevoegd aan haar uitgebreide portfolio. Orlaco staat bekend om haar robuuste cameratoepassingen voor een breed scala aan voertuigen en machines.

Onze missie is en blijft het bevorderen van voertuigintelligentie, het verbeteren van efficiëntie en het waarborgen van veiligheid op de weg. Met een focus op de toekomst van de transportsector streeft Stoneridge ernaar om veiligheid, productiviteit en werktevredenheid te verbeteren door middel van innovatieve producten en systemen.

Lees verder

Contact

Bedankt voor je interesse in onze producten en diensten. Is er iets dat je graag zou willen weten of waar je onze hulp bij nodig hebt, maar niet op onze website kon vinden? We zijn er om je te helpen! Laat uw contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.