Orlaco Auto Focus Insulated (AFI) hijskraan camera PAL (2m kabel)

De Orlaco AFI Camera is een robuuste 40x optische zoomcamera met een geïntegreerde oliegedempte beugel. Deze lastzicht-camera is toepasbaar in seriële zichtoplossingen op o.a. (mobiele) telescoopkranen, topkranen, RT-kranen, rupskranen en verschillende havenkranen. De camera is schok- en vibratiebestendig, stikstof gevuld, 100 procent waterdicht, heeft een verwarmd lensglas en geeft het best mogelijke beeld onder alle weersomstandigheden.

De krachtige camera met totaal 480x zoom (40x optisch en 12x digitaal) is geschikt voor Orlaco Standaard RS232 (Pelco-D/Visca) communicatie. Met deze camera kunt u vanuit een seriële Orlaco-monitor communiceren (zoomen). Een seriële Orlaco-monitor is dan ook een vereiste. Naast het direct aansluiten op een seriële Orlaco-monitor zijn er tal van andere mogelijkheden voor het aansturen en aansluiten op systemen van derden.

De geïntegreerde oliegedempte beugel zorgt ervoor dat de hijslastzicht-camera, onafhankelijk van de boomstand van de hijskraan, altijd loodrecht naar beneden gericht is. De demper zorgt er tevens voor dat schokken worden geabsorbeerd.

Technische specificaties

Ingangsspanning
12...24V/DC (<50m kabel)
Kabel
2m multikabel met Orlaco 7-polige connector
Trillingsbestendigheid
50G
Protectie klasse
Waterdicht IP68, IP69K
Bedrijfstemperatuur
-40ºC tot +85ºC
Afmetingen
326 x 116,5 x 122mm (zonder beugel)
Gewicht
8kg (inclusief kabel)
Behuizing
RVS AISI 316 plaatwerk, Black Nituff behuizing
 1. An error occurred.
  If this problem persists, please contact us at: info@orlaco.com.
  Geen documenten gevonden voor: 0103671
  • ${document.type}
   ${document.language}
   ${document.documentNumber}
   ${document.layout}
   ${document.version}