Orlaco Compact Camera CCC Zone 1 Ex 52º NTSC

De Orlaco explosieveilige Compact Camera is een extreem robuuste, compacte industriële camera met een diameter van slechts 55mm die toepasbaar is in vrijwel elke zichtoplossing op machines, voer- en vaartuigen. De Ex camera is schok- en vibratiebestendig, 100 procent waterdicht, heeft een verwarmd lensglas en geeft het best mogelijke beeld onder alle omstandigheden.

De Orlaco Explosieveilige Compact Camera's zijn gecertificeerd voor temperaturen van -40°C tot +75°C , hebben een IP69K protectie en zijn zeewaterbestendig. De camera's zijn gecertificeerd voor installatie in zone 1, 2, 21, en 22 volgens ATEX, IECEx, en kunnen daarom in vrijwel alle regio's wereldwijd worden geinstalleerd.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klantmelding Product stopzetting
Het volledige explosieveilige portfolio en direct gerelateerde randapparatuur wordt door Stoneridge-Orlaco stopgezet. Laatste besteldatum is 1 mei 2022 (afhankelijk van beschikbaarheid). Als u dit product wilt bestellen, verzoeken wij u vriendelijk dit voor de laatste besteldatum te doen, aangezien de productlijn komt te vervallen.

Voor bestellingen of vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling International Sales Support via +31 (0)342 404 555 of iss@orlaco.com.

Technische specificaties

Ingangsspanning
12V/DC
Kabel
5m kabel met aansluitdraden
Trillingsbestendigheid
50G
Protectie klasse
Waterdicht IP67, IP69K
Bedrijfstemperatuur
-40ºC tot +75ºC
Behuizing
RVS 316L
Gewicht
0,44kg
Afmetingen
ø55mm
  1. An error occurred.
    If this problem persists, please contact us at: info@orlaco.com.
    Geen documenten gevonden voor: 0193090
    • ${document.type}
      ${document.language}
      ${document.documentNumber}
      ${document.layout}
      ${document.version}