Orlaco Ex junction box 8-polig voor Ex Compact camera's

Ex Junction Box

De Orlaco Explosieveilige Junction boxen zijn gecertificeerd voor temperaturen van -40 ° C tot 75 ° C , hebben een IP69K protectie en zijn zeewaterbestendig. De boxen zijn speciaal ontwikkeld voor het aansluiten van draden in gevaarlijke zones en zijn gecertificeerd voor installatie in zone 1 en 2 volgens ATEX, IECEx, en kunnen daarom in vrijwel alle regio's wereldwijd worden geïnstalleerd.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klantmelding Product stopzetting
Het volledige explosieveilige portfolio en direct gerelateerde randapparatuur wordt door Stoneridge-Orlaco stopgezet. Laatste besteldatum is 1 mei 2022 (afhankelijk van beschikbaarheid). Als u dit product wilt bestellen, verzoeken wij u vriendelijk dit voor de laatste besteldatum te doen, aangezien de productlijn komt te vervallen.

Voor bestellingen of vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling International Sales Support via +31 (0)342 404 555 of iss@orlaco.com.

Technische specificaties

Bedrijfstemperatuur
-40ºC tot +75ºC
Protectie klasse
IP65
  1. An error occurred.
    If this problem persists, please contact us at: info@orlaco.com.
    Geen documenten gevonden voor: 0504780
    • ${document.type}
      ${document.language}
      ${document.documentNumber}
      ${document.layout}
      ${document.version}