Orlaco explosieveilige AF-Zoom camera aluminium PAL RS485

De Orlaco Explosieveilige AF-Zoom Camera is een robuuste 40x optische zoomcamera. Deze camera is toepasbaar in vele CCTV systemen in de offshore en onshore industrie. De camera is schok- en vibratiebestendig, stikstof gevuld, 100 procent waterdicht, heeft een verwarmd lensglas en geeft het best mogelijke beeld onder alle omstandigheden. Daarnaast beschikt de camera over een 0 lux nachtzichtmode en een ingebouwde helderheidsfunctie voor beter zicht in donkere situaties.


De krachtige camera met totaal 480x zoom (40x optisch en 12x digitaal) voor RS485 (Pelco-D/Visca) communicatie.

De Orlaco Explosieveilige AF-Zoom Camera's zijn gecertificeerd voor temperaturen van -20 ° C tot 75 ° C , hebben een IP69K protectie en zijn zeewaterbestendig. De camera's zijn gecertificeerd voor installatie in zone 1, 2, 21, en 22 volgens ATEX, IECEx, en kunnen daarom in vrijwel alle regio's wereldwijd worden geinstalleerd.

Het Ex-certificaat is alleen van toepassing wanneer zowel de Ex-PCB-Connection board (0404960) en de Ex-camera samen worden gebruikt.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Klantmelding Product stopzetting
Het volledige explosieveilige portfolio en direct gerelateerde randapparatuur wordt door Stoneridge-Orlaco stopgezet. Laatste besteldatum is 1 mei 2022 (afhankelijk van beschikbaarheid). Als u dit product wilt bestellen, verzoeken wij u vriendelijk dit voor de laatste besteldatum te doen, aangezien de productlijn komt te vervallen.

Voor bestellingen of vragen kunt u contact opnemen met onze afdeling International Sales Support via +31 (0)342 404 555 of iss@orlaco.com.

Technische specificaties

Ingangsspanning
24V/DC
Kabel
5m kabel met open draadeinden
Trillingsbestendigheid
50G
Protectie klasse
Waterdicht IP68, IP69K
Bedrijfstemperatuur
-20ºC tot +75ºC
Afmetingen
260 x 140 x 122mm (zonder houder)
Gewicht
3kg
  1. An error occurred.
    If this problem persists, please contact us at: info@orlaco.com.
    Geen documenten gevonden voor: 0192121
    • ${document.type}
      ${document.language}
      ${document.documentNumber}
      ${document.layout}
      ${document.version}