Orlaco LEDD 7 inch Serieel monitor met keyboard

De Orlaco 7 inch LEDD Monitor Serieel + Keyboard is een extreem robuuste monitor met geïntegreerd besturingspaneel. Deze monitor is toepasbaar in elke zichtoplossing voor machines en voertuigen met een speciaal serieel zichtsysteem van Orlaco. De speciale rvs-monitor wordt vaak buiten de cabine geplaatst en is in het bijzonder geschikt voor brandweervoertuigen of andere zware machines, waarbij buiten gebruik of besturing noodzakelijk is.

De monitor is schok- en vibratiebestendig, past automatisch de helderheid van het beeld aan het omgevingslicht aan, heeft een spiegelbeeldcorrectie en geeft de mogelijkheid markeerlijnen per camera toe te voegen op het beeld voor optimale afstandsbepaling tussen de machine of het voertuig en objecten.

Deze monitor is geschikt voor seriële Orlaco-zichtsystemen, waarbij communicatie plaatvindt tussen de monitor/besturing en de camera. Bijvoorbeeld om in en uit te zoomen of een andere instelling in de camera te activeren. Voor het aansluiten van deze speciale Harting-monitor is een Orlaco Contol Box vereist.

Technische specificaties

Ingangsspanning
18...30V/DC
Connector
Harting 10-polig female (camera input)
Kabel
Niet meegeleverd
Trillingsbestendigheid
50G
Protectie klasse
Waterdicht IP67
Bedrijfstemperatuur
-40ºC tot +85ºC
Behuizing
Aluminium & RVS
Gewicht
4,8kg
Afmetingen
315 x 107,5 x 150 mm
 1. An error occurred.
  If this problem persists, please contact us at: info@orlaco.com.
  Geen documenten gevonden voor: 0210501
  • ${document.type}
   ${document.language}
   ${document.documentNumber}
   ${document.layout}
   ${document.version}