Orlaco RadarEye Corner-Rear SRD Set

De Orlaco RadarEye Corner-Rear SRD Set is een schok- en vibratiebestendig actief achterzichtsysteem voor hoekmontage en is geschikt voor vrijwel alle (zware) machines en voertuigen. De detectie bestaat uit een toegewezen rechthoekige zone die met een zeer kleine reactievertraging van 50ms zowel stilstaande als bewegende objecten detecteert. De detectie wordt niet beïnvloed door sneeuw, regen, modder, stof of temperatuurveranderingen.

Door een camerasysteem te combineren met een actief signaleringssysteem biedt RadarEye extra veiligheid en efficiëntie. Dit systeem geeft de bestuurder actieve waarschuwingen door middel van een akoestisch signaal en een transparante visualisatiezone op de monitor. Hiermee kan hij schade voorkomen. RadarEye kunt u eenvoudig uitbreiden met meerdere SRD-sensoren en camera’s voor rondom zicht en detectie.

De mogelijkheden en toepassingen zijn uitgebreid van het RadarEye-systeem van Orlaco. Naast dit kant-en-klare actieve achterzichtsysteem zijn er tal van andere montages, uitbreidingen en actieve zichtoplossingen mogelijk.

Let op: voor een RadarEye-systeem zijn altijd nodig een Orlaco CAN SRD 7 inch of 12 inch monitor, een RadarEye M12 Interface-Master kabel (groen), een M12 Master-Slave kabel (rood) en een Interface-box.

Technische specificaties

Sensor
2x Short Range Detection (SRD) sensor, 24.000-24.250GHz
Maximaal bereik
2...20m detectie gebied, verdeeld in vijf gelijke zones
Houder
2x RVS verstelbare houder
Protectie klasse
Waterdicht IP67
Bedrijfstemperatuur
-40ºC tot +85ºC
Gewicht
3,3kg
Inclusief
SRD sensoren, houders, terminator en bevestigingsmaterialen
Exclusief
Kabels, Interface box, Camera en SRD monitor
 1. An error occurred.
  If this problem persists, please contact us at: info@orlaco.com.
  Geen documenten gevonden voor: 0403120
  • ${document.type}
   ${document.language}
   ${document.documentNumber}
   ${document.layout}
   ${document.version}