Vacatures

Welkom bij Orlaco! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf? Ben je gemotiveerd en leergierig? Heb je de juiste no-nonsense mentaliteit? Dan heeft Orlaco een oogje op jou!


Met een team van ruim 225 medewerkers werkt Orlaco aan zichtoplossingen voor voertuigen en vaartuigen. Optimaal zicht rond alle machines, voer- en vaartuigen zou volgens onze visie vanzelfsprekend moeten zijn. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kom dan in beeld bij Orlaco! Stuur een open sollicitatie of reageer op een van de vacatures.

Assembly Operators

Nauwkeurig, gedreven en collegiaal?

Heb je zin in een uitdagende en afwisselende baan? Wegens de grote vraag naar onze producten zijn wij op zoek naar Assembly Operators.

Fulltime (40 uur)

Waaruit bestaat je takenpakket?
In deze veelzijdige fulltime functie heb je te maken met alle onderdelen van het productieproces en wissel je regelmatig van werkplek. Je assembleert onze hoogwaardige camera- en monitorsystemen. Als Assembly Operator ben je betrokken bij al onze productgroepen.

Wat vraagt Orlaco van je?
Wij zoeken enthousiaste medewerkers die bereid zijn om met producten te werken die een grote nauwkeurigheid vereisen. Je houdt van een schone en opgeruimde werkplek, beschikt over een flinke dosis motivatie en doorzettingsvermogen en een fijne motoriek. Wij gaan ervan uit dat je zowel in teamverband als zelfstandig kunt werken.

Wat biedt Orlaco?
Allereerst een boeiende baan met gevarieerd werk. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen en 13 ATV. Daarnaast bieden wij ook verschillende opleidingsmogelijkheden. Je werkt binnen een leuk team, er heerst een collegiale werksfeer. We hebben een actieve personeelsvereniging die maandelijkse activiteiten organiseert. Je werkt in een moderne, schone en rustige werkomgeving in een groeiende onderneming.

Enthousiast geworden?
Solliciteren kan direct hieronder. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze HR-afdeling via 0342-404555.

 

 

Kom bij Orlaco

Heb je een vacature bij Orlaco gezien die je aanspreekt? Solliciteer dan meteen. Stuur je cv en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Het sollicitatieproces van Orlaco is efficiënt. De afdeling Human Resources neemt je sollicitatie in behandeling. Een antecedentenonderzoek is standaard in onze sollicatieprocedure. Als het gaat om een sollicitatie naar aanleiding van een openstaande vacature en je sluit aan bij het profiel, dan nodigt de personeelsadviseur je uit voor een gesprek. Mocht dit niet zo zijn, dan ontvang je natuurlijk ook op korte termijn een reactie van ons.

Kom in beeld
Zie je een vacature die je aanspreekt? Solliciteer dan bij Orlaco door via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde je cv en motivatie te sturen. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en binnen tien dagen krijg je van ons een reactie op je sollicitatie.

Open blik
Wil je in beeld komen bij Orlaco, maar staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie waarom je het Orlaco-team wilt versterken en upload je cv via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde. Je krijgt meteen een ontvangstbevestiging. Binnen tien dagen reageren wij op je open sollicitatie.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem contact op met de afdeling Human Recourses van Orlaco. Zij helpen je graag verder!

Laatste nieuws