Vacatures

Welkom bij Orlaco! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf? Ben je gemotiveerd en leergierig? Heb je de juiste no-nonsense mentaliteit? Dan heeft Orlaco een oogje op jou!


Met een team van ruim 225 medewerkers werkt Orlaco aan zichtoplossingen voor voertuigen en vaartuigen. Optimaal zicht rond alle machines, voer- en vaartuigen zou volgens onze visie vanzelfsprekend moeten zijn. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kom dan in beeld bij Orlaco! Stuur een open sollicitatie of reageer op een van de vacatures.

Content Marketeer

Kun jij merkbeleving creëren in woord en beeld?

Optimaal zicht creëren. Dat is wat Orlaco doet met het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en integreren van camera-monitorsystemen rond machines, voer- en vaartuigen. Met tal van zichtoplossingen bieden wij onze internationale klanten meer veiligheid, efficiëntie en comfort. Maar bij het in beeld brengen van onszelf kunnen we een helpende hand goed gebruiken… Daarom zijn we op zoek naar een Content Marketeer die zorgt dat er wereldwijd nog meer ogen op ons worden gericht.

Fulltime (40 uur)

Dit ga je doen…
Als Content Marketeer bij Orlaco ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken, bedenken, creëren en optimaliseren van tekstuele en visuele content. Met door jou onder woord en in beeld gebrachte blogs, posts of vlogs op websites, social media en in mailings weet jij de interesse te wekken van onze doelgroep. Van klantervaringen tot trends in de markt en van productintroducties tot veiligheidstips. Met originele invalshoeken en gedegen vooronderzoek zorg je ervoor dat potentiële klanten op het juiste moment in hun customer journey op jouw teksten, foto’s of video’s stuiten.

Dit moet je kunnen…
Een vlotte pen, een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal heb je zeker nodig. Daarnaast is de uitstekende beheersing van interviewtechnieken en de handigheid met onderzoek, om verhalen met klanten, partners en ander klantengroep te maken, onontbeerlijk. Net als enige ervaring in het werken met CMS-systemen en social mediaplatformen. Het is een pré als je beschikt over kennis en ervaring met SEO en SEA.

Dit zoeken we…
Je vindt het geweldig om op basis van eigen onderzoek beleving voor ons merk te creëren met woorden en beelden. Eventueel met ondersteuning van externe fotografen en videoprofessionals. Dit vraagt om een creatief brein, dat er een commerciële gedachte op nahoudt, resultaatgericht is ingesteld en oog voor detail heeft. Je beschikt over een HBO-diploma Communicatie, Multimedia Design of Journalistiek en hebt al enkele jaren gewerkt in een marketing- of communicatiefunctie. Bij voorkeur in een technische B2B-omgeving.

Dit bieden we…
Vanaf je eerste werkdag ben je een essentieel onderdeel van ons marketingteam dat bestaat uit vijf professionals en onder leiding staat van een Marketing Manager. Binnen het team krijg je een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo is het aan jou om een brug te slaan tussen onze marketingafdeling en de (internationale) collega’s van Sales en Productmanagement en onze doelgroepen. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, laptop, opleiding en training, flexibele werktijden, pensioenregeling en 27 vakantie- en 13 ATV-dagen.

Dit zijn we…
Orlaco is dé specialist in camera- en monitorsystemen voor machines, voer- en vaartuigen. Wereldwijd verruimen we de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Inmiddels hebben we alweer bijna 30 jaar ervaring in het in beeld brengen van hun blinde hoeken. In die periode groeide we razendsnel uit tot een internationale onderneming met ruim 225 medewerkers. Naast het hoofdkantoor in Barneveld heeft Orlaco verkoopkantoren in Nederland, Verenigde Staten, Duitsland en Japan en beschikt het wereldwijd over een groeiend netwerk van Preferred Partners.

Reageren?
Herken jij jezelf in het profiel en denk jij ons team te kunnen versterken? Reageer dan uiterlijk voor 28 februari. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Youri Hazeleger, Marketing Manager via 0342 - 404 555.

 

 

Kom bij Orlaco

Heb je een vacature bij Orlaco gezien die je aanspreekt? Solliciteer dan meteen. Stuur je cv en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Het sollicitatieproces van Orlaco is efficiënt. De afdeling Human Resources neemt je sollicitatie in behandeling. Een antecedentenonderzoek is standaard in onze sollicatieprocedure. Als het gaat om een sollicitatie naar aanleiding van een openstaande vacature en je sluit aan bij het profiel, dan nodigt de personeelsadviseur je uit voor een gesprek. Mocht dit niet zo zijn, dan ontvang je natuurlijk ook op korte termijn een reactie van ons.

Kom in beeld
Zie je een vacature die je aanspreekt? Solliciteer dan bij Orlaco door via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde je cv en motivatie te sturen. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en binnen tien dagen krijg je van ons een reactie op je sollicitatie.

Open blik
Wil je in beeld komen bij Orlaco, maar staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie waarom je het Orlaco-team wilt versterken en upload je cv via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde. Je krijgt meteen een ontvangstbevestiging. Binnen tien dagen reageren wij op je open sollicitatie.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem contact op met de afdeling Human Recourses van Orlaco. Zij helpen je graag verder!

Laatste nieuws