Vacatures

Welkom bij Stoneridge-Orlaco! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf? Ben je gemotiveerd en leergierig? Heb je de juiste no-nonsense mentaliteit? Dan heeft Stoneridge-Orlaco een oogje op jou!


Met een team van ruim 225 medewerkers werkt Stoneridge-Orlaco aan zichtoplossingen voor voertuigen en vaartuigen. Optimaal zicht rond alle machines, voer- en vaartuigen zou volgens onze visie vanzelfsprekend moeten zijn. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kom dan in beeld bij Stoneridge-Orlaco! Stuur een open sollicitatie of reageer op een van de vacatures.

SENIOR ACCOUNT MANAGER CRANES & PORTS

Een uitdagende wereldbaan?

Locatie: Barneveld
Aantal uur: 40​​

Welkom bij Stoneridge-Orlaco. Met onze revolutionaire innovaties en high-end technologie verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Elke dag nóg meer. Onze camera’s en monitorsystemen dragen inmiddels bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Groei jij met ons verder?

Wat ga je doen?
Als onze nieuwe Senior Account Manager breng jij onze snel groeiende internationale organisatie nóg verder. Of het nu gaat om new business genereren of nieuwe contacten opdoen. En om interessante OEM’s of distributeurs. Jij kent onze markt als geen ander en brengt nieuwe kansen in kaart. Je weet hoe je bestaande en potentiële klanten benadert en inspeelt op hun unieke behoefte. Als geboren relatiemanager krijg je een kick van klantcontact en geniet je er intens van om daaruit nieuwe deals te oogsten.

Oftewel, als Senior Account Manager:

 • Houd je actief contact met jouw accounts en pas je relatiemanagement toe, om klanttevredenheid te bewaken en te verbeteren;
 • Stel je een verkoopplan op, wat je uitvoert en periodiek met je leidinggevende bespreekt;
 • Bedenk je ideeën om new business te genereren;
 • Speel je in op klantwensen binnen wat mogelijk is en volg je acties na deze gesprekken op;
 • Voer je prijsonderhandelingen en breng je offertes uit, waarbij je erop toeziet dat de overeengekomen opdracht wordt uitgevoerd;
 • Leg je relevante klantgegevens, gemaakte afspraken en opvolgacties vast in bezoekrapporten;
 • Volg je ontwikkelingen en trends binnen het vakgebied op de voet;
 • En behaal je vanzelfsprekend de afgesproken targets.

Dit is iets voor jou, want...

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent een ervaren salesprofessional in B2B en kent bij voorkeur onze branche;
 • Je vindt het leuk om (internationale) reizen te maken;
 • Je denkt commercieel, resultaatgericht, nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit;
 • Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende typen klanten en vragen;
 • Je voelt je verantwoordelijk, werkt zelfstandig en denkt servicegericht;
 • Je kunt goed omgaan met moderne computersystemen;
 • Je spreekt en schrijft Business Engels (en bij voorkeur ook Frans en Duits).

Wat krijg je terug?

 • Een interessante en afwisselende baan binnen een nog jaarlijks groeiende internationale organisatie;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om je eigen tijd in te delen (flexibele werktijden);
 • Een markconform salaris (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding) en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 13 atv-dagen en een pensioenregeling, conform CAO Metalektro;
 • Volop mogelijkheden om verder te leren en door te groeien binnen Stoneridge-Orlaco ;
 • Gezellige maandelijkse uitjes en activiteiten van onze actieve personeelsvereniging;
 • Een goed bereikbare werklocatie in het midden van Nederland, nabij de A1 en A30.

Solliciteren?

Sluit je cv aan bij deze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 30 juni 2019. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HRM via 0342 - 404 555. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Kom bij Stoneridge-Orlaco

Heb je een vacature bij Stoneridge-Orlaco gezien die je aanspreekt? Solliciteer dan meteen. Stuur je cv en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Het sollicitatieproces van Stoneridge-Orlaco is efficiënt. De afdeling Human Resources neemt je sollicitatie in behandeling. Een antecedentenonderzoek is standaard in onze sollicatieprocedure. Als het gaat om een sollicitatie naar aanleiding van een openstaande vacature en je sluit aan bij het profiel, dan nodigt de personeelsadviseur je uit voor een gesprek. Mocht dit niet zo zijn, dan ontvang je natuurlijk ook op korte termijn een reactie van ons.

Kom in beeld
Zie je een vacature die je aanspreekt? Solliciteer dan bij Stoneridge-Orlaco door via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde je cv en motivatie te sturen. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en binnen tien dagen krijg je van ons een reactie op je sollicitatie.

Open blik
Wil je in beeld komen bij Stoneridge-Orlaco, maar staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie waarom je het Stoneridge-Orlaco-team wilt versterken en upload je cv via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde. Je krijgt meteen een ontvangstbevestiging. Binnen tien dagen reageren wij op je open sollicitatie.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem contact op met de afdeling Human Recourses van Stoneridge-Orlaco. Zij helpen je graag verder!

 1. Marianne Bakker
  Marianne
  Bakker
  Human Resources Manager
 2. Daphne Jansen
  Daphne
  Jansen
  Human Resources Assistent