Vacatures

Welkom bij Orlaco! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf? Ben je gemotiveerd en leergierig? Heb je de juiste no-nonsense mentaliteit? Dan heeft Orlaco een oogje op jou!


Met een team van ruim 225 medewerkers werkt Orlaco aan zichtoplossingen voor voertuigen en vaartuigen. Optimaal zicht rond alle machines, voer- en vaartuigen zou volgens onze visie vanzelfsprekend moeten zijn. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Wil jij deel uitmaken van dit team? Kom dan in beeld bij Orlaco! Stuur een open sollicitatie of reageer op een van de vacatures.

Teamleader International Sales Support

​​Orlaco is voor het hoofdkantoor in Barneveld op zoek naar een Teamleader voor de afdeling International Sales Support met vestigingen in Nederland, Duitsland en Amerika. Ben jij die gedreven persoon en zie je kansen om onze internationale organisatie verder te brengen? Kom dan in beeld bij Orlaco!

Fulltime (40 uur)

Als Teamleader International Sales Support
Geef je leiding aan de afdeling International Sales Support op het hoofdkantoor in Nederland en de vestigingen in Duitsland en Amerika. Je stuurt de dagelijkse operatie aan, coördineert en bewaakt de uitvoering en voortgang van de diverse werkzaamheden. Je coacht en motiveert de medewerkers en bent in staat om het beste in de medewerkers naar boven te halen. Als Teamleader International Sales Support rapporteer je rechtstreeks aan de Chief Business Development Officer.

En verder

 • Fungeer je als eerste aanspreekpunt richting klanten, beantwoord je vragen en geef je productinformatie;
 • Stel je offertes op, bewaak je de voortgang van het offertetraject en verzorg je de administratieve ondersteuning;
 • Stel je standaard contracten op en controleer en verwerk je kortingen en prijsafspraken;
 • Doe je desk research naar interessante leads en prospects op basis van verkregen input;
 • Benader je actief klanten (telefonisch) om verkoop te realiseren;
 • Volg je beursleads op en verzorg je de verwerking hiervan;
 • Beheer je klantgegevens en leg je gemaakte afspraken vast in het CRM-systeem;
 • Beheer je prijslijsten en houd je deze up-to-date;
 • Geef je input aan het samenstellen van de salesforecast;
 • Werk je nauw samen met de Partner Managers, Accountmanagers en Sales Representatives;

De functie-eisen

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Relevante ervaring in een commerciële en leidinggevende functie
 • Goede beheersing van de Engelse en Duitse taal (Frans en Spaans is een pré)
 • Commercieel, representatief, betrouwbaar en stressbestending
 • Zelfstandig en servicegericht
 • Hands-on mentaliteit
 • Bereid om regelmatig te reizen om een bezoek te brengen aan de kantoren in Duitsland en Amerika

Wat biedt Orlaco?
Orlaco biedt jou een boeiende en gevarieerde baan aan, waarbij jij je als teamspeler snel thuis zult voelen in onze internationale organisatie. We hechten veel waarde aan gemotiveerde medewerkers en bieden een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Sluit je cv aan bij deze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 15 april. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HRM via 0342 - 404 555. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

 

Kom bij Orlaco

Heb je een vacature bij Orlaco gezien die je aanspreekt? Solliciteer dan meteen. Stuur je cv en motivatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen.

Het sollicitatieproces van Orlaco is efficiënt. De afdeling Human Resources neemt je sollicitatie in behandeling. Een antecedentenonderzoek is standaard in onze sollicatieprocedure. Als het gaat om een sollicitatie naar aanleiding van een openstaande vacature en je sluit aan bij het profiel, dan nodigt de personeelsadviseur je uit voor een gesprek. Mocht dit niet zo zijn, dan ontvang je natuurlijk ook op korte termijn een reactie van ons.

Kom in beeld
Zie je een vacature die je aanspreekt? Solliciteer dan bij Orlaco door via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde je cv en motivatie te sturen. Wij sturen je een ontvangstbevestiging en binnen tien dagen krijg je van ons een reactie op je sollicitatie.

Open blik
Wil je in beeld komen bij Orlaco, maar staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie waarom je het Orlaco-team wilt versterken en upload je cv via het sollicitatieformulier aan de linkerzijde. Je krijgt meteen een ontvangstbevestiging. Binnen tien dagen reageren wij op je open sollicitatie.

Vragen
Heb je nog vragen? Neem contact op met de afdeling Human Recourses van Orlaco. Zij helpen je graag verder!

Laatste nieuws