ASSEMBLAGE MEDEWERKERS

Functieomschrijving

Revolutionaire producten beginnen bij een betrouwbare basis. Bij jou. Over de hele wereld kunnen chauffeurs, monteurs en kapiteins veilig hun werk doen dankzij jouw werk in onze Barneveldse productieruimte. Als Assemblage Medewerker maak jij uit losse onderdelen hoogwaardige camera’s en monitoren. Volgens een vaste handleiding en planning, maar wel ontzettend afwisselend. Waarbij je werkt op verschillende onderdelen van het productieproces en regelmatig wisselt van werkplek. Op een veilige manier volgens veiligheids- en de Arbo-voorschriften. En gezellig samen met je collega’s!

24-40 uur, Barneveld

Wat wij bieden

  • Een afwisselende baan binnen een groeiende internationale organisatie
  • Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding)
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 13 atv-dagen (conform CAO)
  • Volop kansen om verder te leren en door te groeien
  • Maandelijkse uitjes en activiteiten van onze personeelsvereniging
  • Een goed bereikbare werklocatie in het midden van Nederland, nabij de A1 en A30

Klaar voor een functie met wereldwijde impact? Orlaco is al bijna 30 jaar dé specialist in camera- en monitorsystemen voor machines, voer- en vaartuigen. Samen met 275 medewerkers verruim je wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Ons hoofdkantoor vind je in Barneveld, maar Stoneridge-Orlaco heeft ook verkoopkantoren in de Verenigde Staten, Duitsland en Japan. Daarnaast werken we samen met een groeiend wereldwijd netwerk van Preferred Partners.


 

Wat wij vragen

Jij wilt werken met producten op de meest nauwkeurige manier. Je houdt van een schone en opgeruimde werkplek, beschikt over een flinke dosis motivatie en doorzettingsvermogen en een fijne motoriek. Én je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig!

Sluit je cv aan bij deze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HRM via 0342 - 404 555.

Jouw gegevens

Sollicitatieprocedure in 5 stappen

Stap ① ➟

Heb je gesolliciteerd? Bedankt! Wij doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail een reactie op jouw sollicitatie te geven!

Stap ② ➟

De leidinggevende, HR Business Partner of Recruitment Specialist beoordeelt jouw sollicitatie. Bij deze eerste selectie kijken we naar opleiding, werkervaring en motivatie. Kom je niet in aanmerking voor deze functie? Dan kijken we of er andere mogelijkheden voor jou zijn binnen één van onze kantoren.

Stap ③ ➟

Zien we voldoende aanknopingspunten voor de functie? Dan gaan we graag in gesprek. Je maakt kennis met de leidinggevende en een medewerker van de afdeling. Wij stellen je relevante vragen over de functie. En jij vraagt ons alles wat je wilt weten. Zo wordt snel duidelijk of er een match is. Eventueel bespreken we ook meteen de arbeidsvoorwaarden.

Stap ④ ➟

Voor een aantal functies (afhankelijk van het functieniveau) vragen we je om een assessment te maken of om deel te nemen aan een assessment bij een extern bureau.

Stap ⑤ ➟

Zijn we beiden positief, dan komt er een tweede gesprek waarbij je met een leidinggevende en meestal HR Business Partner aan tafel zit. Van beide kanten gaan we nog dieper in op onze organisatie, de functie en jouw kwaliteiten.