ASSISTANT LOGISTICS DEPARTMENT

Zorg jij ervoor dat onze logistieke organisatie probleemloos blijft draaien?

Stoneridge-Orlaco is een hightech organisatie die internationaal meespeelt op Champions League Niveau. Met onze revolutionaire innovaties en high-end technologie verruimen we wereldwijd de blik van chauffeurs, machinisten en kapiteins. Elke dag nog meer. Onze camera’s dragen bij aan de veiligheid van miljoenen mensen. Wil jij samen met 300+ collega’s verschil maken? Kom werken bij Stoneridge-Orlaco als Assistant Logistics Department (Allround).

40 uur, Barneveld

Functieomschrijving

Als Assistant Logistics Department (Allround) ben je verantwoordelijk voor het innemen van goederen, het beheren van de goederenstroom, picken van orders en het verzendklaar maken van producten. Zo neem je retourgoederen van onze klanten in ontvangst, maak je orders gereed voor verzending en zorg je voor een ordelijke afwikkeling. Ook zorg je ervoor dat de grijpvoorraad van onze assemblage afdeling op tijd is aangevuld. Je rapporteert aan de Teamleader Logistics.

Oftewel, als Assistant Logistics Department (Allround):

 • Neem je bestelde goederen van leveranciers en retourgoederen van klanten in ontvangst;
 • Controleer je leveringen op juistheid, zoals de kwantiteit en kwaliteit van de zending;
 • Verwerk je ontvangen goederen in het systeem en ruim je de goederen in op de daarvoor bestemde locatie;
 • Zorg je dat de voorraad bij de werkbanken bij Assemblage op de juiste wijze zijn aangevuld;
 • Verzamel je orders, controleer je uitgaande goederen en verzorg je de ordelijke afwikkeling van de verzending.

Wat wij bieden

 • Een afwisselende baan binnen een groeiende internationale organisatie
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding)
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 13 atv-dagen (conform CAO)
 • Volop kansen om verder te leren en door te groeien
 • Een goed bereikbare werklocatie in het midden van Nederland, nabij de A1 en A30

Wat wij vragen van jou als Assistant Logistics Department (Allround)?

 • Je hebt vmbo (BG) werk- en denkniveau;
 • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat;
 • Je hebt kennis van automatisering en de te gebruiken systemen;
 • Je bent communicatief sterk en kunt contacten onderhouden met collega's;

Sluit je cv aan bij deze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 1 juli. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HRM via 0342 - 404 555. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Jouw gegevens

Sollicitatieprocedure in 5 stappen

Stap ① ➟

Heb je gesolliciteerd? Bedankt! Wij doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail een reactie op jouw sollicitatie te geven!

Stap ② ➟

De leidinggevende, HR Business Partner of Recruitment Specialist beoordeelt jouw sollicitatie. Bij deze eerste selectie kijken we naar opleiding, werkervaring en motivatie. Kom je niet in aanmerking voor deze functie? Dan kijken we of er andere mogelijkheden voor jou zijn binnen één van onze kantoren.

Stap ③ ➟

Zien we voldoende aanknopingspunten voor de functie? Dan gaan we graag in gesprek. Je maakt kennis met de leidinggevende en een medewerker van de afdeling. Wij stellen je relevante vragen over de functie. En jij vraagt ons alles wat je wilt weten. Zo wordt snel duidelijk of er een match is. Eventueel bespreken we ook meteen de arbeidsvoorwaarden.

Stap ④ ➟

Voor een aantal functies (afhankelijk van het functieniveau) vragen we je om een assessment te maken of om deel te nemen aan een assessment bij een extern bureau.

Stap ⑤ ➟

Zijn we beiden positief, dan komt er een tweede gesprek waarbij je met een leidinggevende en meestal HR Business Partner aan tafel zit. Van beide kanten gaan we nog dieper in op onze organisatie, de functie en jouw kwaliteiten.