EXPEDITIE MEDEWERKER

Zorg jij voor een optimale verzending naar onze klanten?

Stoneridge-Orlaco zoekt Expeditie Medewerkers die door de week tussen 17:45 uur en 24:00 uur goederen verzendklaar maken. Je kunt rekenen op fantastische arbeidsvoorwaarden en een salaris tussen € 14,22 en € 16,81 per uur.

30 uur, Barneveld

Functieomschrijving

Als expeditie medewerker zorg je ervoor dat onze producten klaar zijn om verzonden te worden. Je collega's van assemblage maken camera's en monitoren die het zicht van chauffeurs verbeteren. Dat doen we voor veel verschillende klanten. Je gaat aan de hand van paklijsten de juiste producten verzamelen, zodat onze klanten die op tijd ontvangen. Een greep uit je werkzaamheden:

  • Je controleert uitgaande goederen en scant deze.
  • Je voegt de juiste papieren toe die door Production Control worden aangeleverd.
  • Je maakt verzamelde orders volgens richtlijnen gereed voor verzending.
  • Je verzorgt een ordelijke afwikkeling van de verzending.

Je draagt zorg voor een opgeruimde werkplek.

Wat wij bieden?

Kom je bij ons als expeditie medewerker werken? Dan val je onder de CAO Metalektro. Die zit vol goede arbeidsvoorwaarden. Verder beden we je op fulltime basis een:

  • Salaris tussen € 2.465,00 en € 2.915,00.
  • Fijne en open werksfeer.
  • 27 vakantie- en 13 atv-dagen.

Wat wij vragen van jou als Expeditie Medewerker?

Als expeditie medewerker heb je soortgelijke werkervaring opgedaan en:

  • Ben je beschikbaar van 17:45 uur tot 24:00 uur
  • Beheers je de Nederlandse en/of Engelse taal goed.
  • In het bezit van een heftruckcertificaat.

Sluit je cv aan bij deze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HRM via 0342 - 404 555.

Jouw gegevens

Sollicitatieprocedure in 5 stappen

Stap ① ➟

Heb je gesolliciteerd? Bedankt! Wij doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail een reactie op jouw sollicitatie te geven!

Stap ② ➟

De leidinggevende, HR Business Partner of Recruitment Specialist beoordeelt jouw sollicitatie. Bij deze eerste selectie kijken we naar opleiding, werkervaring en motivatie. Kom je niet in aanmerking voor deze functie? Dan kijken we of er andere mogelijkheden voor jou zijn binnen één van onze kantoren.

Stap ③ ➟

Zien we voldoende aanknopingspunten voor de functie? Dan gaan we graag in gesprek. Je maakt kennis met de leidinggevende en een medewerker van de afdeling. Wij stellen je relevante vragen over de functie. En jij vraagt ons alles wat je wilt weten. Zo wordt snel duidelijk of er een match is. Eventueel bespreken we ook meteen de arbeidsvoorwaarden.

Stap ④ ➟

Voor een aantal functies (afhankelijk van het functieniveau) vragen we je om een assessment te maken of om deel te nemen aan een assessment bij een extern bureau.

Stap ⑤ ➟

Zijn we beiden positief, dan komt er een tweede gesprek waarbij je met een leidinggevende en meestal HR Business Partner aan tafel zit. Van beide kanten gaan we nog dieper in op onze organisatie, de functie en jouw kwaliteiten.