MULTIMEDIA DESIGNER

Maak jij ons nog zichtbaarder?

Als onze Multimedia Designer bewaak jij het merk Stoneridge-Orlaco. Wij zijn marktleider in innovatieve camera- en monitorsystemen. Ons werk gaat dus de hele wereld over. Jij zorgt ervoor dat Stoneridge-Orlaco overal direct herkend wordt. Brochures, advertenties, visitekaartjes en systeemtekeningen nodig? Bedenk en creëer jij. Is het de hoogste tijd voor nieuwe (product)foto’s en video’s? Jij hebt de camera al in de aanslag. Alles om Stoneridge-Orlaco nog zichtbaarder te maken. Een verantwoordelijke functie dus!

40 uur, Barneveld

Functieomschrijving

Grafisch ontwerpen, fotograferen, video’s maken en zorgen dat alles voldoet aan de huisstijl en laatste klantwensen. Een multimedia designer is meester in schakelen. En houdt daar ontzettend van. Maar tegelijkertijd ben je ontzettend kritisch: jij bewaakt dat we de taal van Stoneridge-Orlaco en vooral die van onze klanten blijven spreken.

Kortom:

 • Je creëert Brochures, folders, flyers en visitekaartjes; 2D-systeemtekeningen; Afbeeldingen en foto’s voor website, social media, advertenties, beurzen en nog veel meer; Video’s van producten, toepassingen in de praktijk en van beurzen en trainingen; Animaties die gemakkelijk uitleggen wat we doen.
 • Je coördineert 3D-beelden, opstellen van teksten en het op tijd laten vertalen.
 • En je bewaakt dat alles wat de deur uitgaat voldoet aan onze huisstijl (Corporate Identity).

Wat wij bieden

 • Een afwisselende baan binnen een groeiende internationale organisatie
 • Een marktconform salaris (afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding)
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen, 13 atv-dagen (conform CAO)
 • Volop kansen om verder te leren en door te groeien
 • Veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om je eigen tijd in te delen (flexibele werktijden)
 • Een goed bereikbare werklocatie in het midden van Nederland, nabij de A1 en A30

Wat wij vragen

 • Je denkt en werkt op hbo-niveau;
 • Je hebt een opleiding afgerond in de richting van Communicatie & Multimedia Design;
 • Adobe kent voor jou geen enkel geheim. Jij schakelt moeiteloos tussen InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro en After Effects;
 • Je bent natuurlijk creatief, maar weet vooral ook hoe je met jouw designs resultaat boekt;
 • En je kunt je precies inleven in onze klanten en weet wat zij verwachten.

Sluit je cv aan bij deze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan voor 1 januari. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HRM via 0342 - 404 555. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Jouw gegevens

Sollicitatieprocedure in 5 stappen

Stap ① ➟

Heb je gesolliciteerd? Bedankt! Wij doen ons uiterste best om te binnen 3 weken telefonisch of per e-mail een reactie op jouw sollicitatie te geven!

Stap ② ➟

De leidinggevende, HR Business Partner of Recruitment Specialist beoordeelt jouw sollicitatie. Bij deze eerste selectie kijken we naar opleiding, werkervaring en motivatie. Kom je niet in aanmerking voor deze functie? Dan kijken we of er andere mogelijkheden voor jou zijn binnen één van onze kantoren.

Stap ③ ➟

Zien we voldoende aanknopingspunten voor de functie? Dan gaan we graag in gesprek. Je maakt kennis met de leidinggevende en een medewerker van de afdeling. Wij stellen je relevante vragen over de functie. En jij vraagt ons alles wat je wilt weten. Zo wordt snel duidelijk of er een match is. Eventueel bespreken we ook meteen de arbeidsvoorwaarden.

Stap ④ ➟

Voor een aantal functies (afhankelijk van het functieniveau) vragen we je om een assessment te maken of om deel te nemen aan een assessment bij een extern bureau.

Stap ⑤ ➟

Zijn we beiden positief, dan komt er een tweede gesprek waarbij je met een leidinggevende en meestal HR Business Partner aan tafel zit. Van beide kanten gaan we nog dieper in op onze organisatie, de functie en jouw kwaliteiten.