ORDERPICKER IN DE AVOND

Zorg jij voor een optimale bevoorrading van onze productieafdeling?

Ga als Orderpicker bij Stoneridge-Orlaco in de avonden aan de slag. Je zorgt ervoor dat de productie ook tussen 17:45 uur en 24:00 uur kan blijven produceren. Je kunt rekenen op fantastische arbeidsvoorwaarden en een salaris tussen € 12,95 en € 14,08 per uur.

30 uur, Barneveld

Functieomschrijving

Als orderpicker zorg je ervoor dat de productie altijd voldoende grijpvoorraad heeft. Deze materialen verzamel je op verschillende plekken in het magazijn. Zonder jou valt het productieproces stil en worden er geen camera’s en monitoren gebouwd. Je gaat:

  • Onderdelen verzamelen aan de hand van wat er op een order staat.
  • Verzamelde onderdelen uitboeken in het systeem.
  • Werkbanken van de juiste orders voorzien.

Wat wij bieden?

Als demand planner hebben we je veel te bieden. Je kunt jezelf ontwikkelen en zo doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld Supply Chain Planner. Verder kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantie- en 13 atv-dagen en wat dacht je van:

  • Salaris tussen € 2.245,00 en € 2.441,00.
  • Fijne en open werksfeer.
  • 27 vakantie- en 13 atv-dagen.

Wat wij vragen van jou als Orderpicker?

Als orderpicker heb je soortgelijke werkervaring opgedaan en:

  • Ben je beschikbaar van 17:45 uur tot 24:00 uur
  • Beheers je de Nederlandse en/of Engelse taal goed.
  • In het bezit van een heftruckcertificaat.

Sluit je cv aan bij deze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HRM via 0342 - 404 555.

Jouw gegevens

Sollicitatieprocedure in 5 stappen

Stap ① ➟

Heb je gesolliciteerd? Bedankt! Wij doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail een reactie op jouw sollicitatie te geven!

Stap ② ➟

De leidinggevende, HR Business Partner of Recruitment Specialist beoordeelt jouw sollicitatie. Bij deze eerste selectie kijken we naar opleiding, werkervaring en motivatie. Kom je niet in aanmerking voor deze functie? Dan kijken we of er andere mogelijkheden voor jou zijn binnen één van onze kantoren.

Stap ③ ➟

Zien we voldoende aanknopingspunten voor de functie? Dan gaan we graag in gesprek. Je maakt kennis met de leidinggevende en een medewerker van de afdeling. Wij stellen je relevante vragen over de functie. En jij vraagt ons alles wat je wilt weten. Zo wordt snel duidelijk of er een match is. Eventueel bespreken we ook meteen de arbeidsvoorwaarden.

Stap ④ ➟

Voor een aantal functies (afhankelijk van het functieniveau) vragen we je om een assessment te maken of om deel te nemen aan een assessment bij een extern bureau.

Stap ⑤ ➟

Zijn we beiden positief, dan komt er een tweede gesprek waarbij je met een leidinggevende en meestal HR Business Partner aan tafel zit. Van beide kanten gaan we nog dieper in op onze organisatie, de functie en jouw kwaliteiten.