SOFTWARE ENGINEER

Schrijf jij software voor onze productieprocessen en systemen?

Als Software Engineer kun je je uitleven in het ontwikkelen, programmeren, implementeren en testen van software- en rapportagetools. Met jou zijn we beter in staat om de voortgang en kwaliteit van de productieprocessen en systemen te meten en verbeteren. Je kunt rekenen op een salaris tussen € 4.107,00 en € 5.679,00 per maand en nog meer fantastische arbeidsvoorwaarden.

40 uur, Barneveld

Functieomschrijving

Als software engineer ben je een onmisbare schakel in ons productieproces. We maken innovatieve camera- en monitorsystemen die het zicht van chauffeurs, machinisten en kapiteins verruimen. Zo kunnen zij ergonomische beter en veiliger werken. Van design tot ontwikkeling en van productie tot service, we doen alles zelf en dat maakt ons uniek.

Op een proactieve manier zorg je voor de continuïteit, beschikbaarheid en beveiliging (autorisaties e.d.) van productie softwaresystemen voor de productie. Daarnaast ga ja productie softwaresystemen verder ontwikkelen. De verbeterpunten die je ziet verwerk je in een verbeterplan. Tot slot:

 • Zorg je voor de automatisering en softwarematige ondersteuning bij de introductie van nieuwe producten voor (massa)productie.
 • Programmeer je rapportagetools op het gebied van kwaliteit en productiviteit.
 • Neem je deel aan projectteams (APQP, 6 Sigma en 8D) ten behoeve van het actueel houden van productie softwaresystemen.

Je rapporteert aan de Chief Manufacturing Engineer.

Wat wij bieden

 • Open en fijne werksfeer
 • Salaris tussen € 4.107,00 en € 5.679,00 per maand
 • Baan waarbij je jouw kennis en vaardigheden optimaal kunt benutten
 • Jaarcontract met de intentie van een vast dienstverband
 • Uitdagende baan met volop ontwikkel- en doorgroei mogelijkheden
 • Een goed bereikbare werklocatie in het midden van Nederland, nabij de A1 en A30

Wat wij vragen van jou als Software Engineer?

 • Je bent een senior operator met kennis van elektronica, mechatronica, meetmiddelen en tools. Je hebt relevante werkervaring opgedaan en bent:
 • 32 tot 40 uur per week beschikbaar.
 • Tussen 8:00 uur en 24:00 uur inzetbaar.
 • Bereid om soms ook zelf mee te werken in de productie.

Sluit je cv aan bij deze eisen en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met HRM via 0342 - 404 555.

Sollicitatieprocedure in 5 stappen

Stap ① ➟

Heb je gesolliciteerd? Bedankt! Wij doen ons uiterste best om je zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail een reactie op jouw sollicitatie te geven!

Stap ② ➟

De leidinggevende, HR Business Partner of Recruitment Specialist beoordeelt jouw sollicitatie. Bij deze eerste selectie kijken we naar opleiding, werkervaring en motivatie. Kom je niet in aanmerking voor deze functie? Dan kijken we of er andere mogelijkheden voor jou zijn binnen één van onze kantoren.

Stap ③ ➟

Zien we voldoende aanknopingspunten voor de functie? Dan gaan we graag in gesprek. Je maakt kennis met de leidinggevende en een medewerker van de afdeling. Wij stellen je relevante vragen over de functie. En jij vraagt ons alles wat je wilt weten. Zo wordt snel duidelijk of er een match is. Eventueel bespreken we ook meteen de arbeidsvoorwaarden.

Stap ④ ➟

Voor een aantal functies (afhankelijk van het functieniveau) vragen we je om een assessment te maken of om deel te nemen aan een assessment bij een extern bureau.

Stap ⑤ ➟

Zijn we beiden positief, dan komt er een tweede gesprek waarbij je met een leidinggevende en meestal HR Business Partner aan tafel zit. Van beide kanten gaan we nog dieper in op onze organisatie, de functie en jouw kwaliteiten.