Camerasystemen voor grondverzetmachines

De camerasystemen voor grondverzetmachines van Orlaco bieden voor ieder type machine de juiste zichtoplossing en meer veiligheid. Efficiëntie en innovatie staan centraal bij grondverzetmachines. De duurzame inzetbaarheid en hoge productiviteit van deze machines is van groot belang. Om de hoge productiviteit te handhaven is goed zicht cruciaal. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen van hoge kwaliteit met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Vision is our Mission®

Optimaal zicht rondom alle grondverzetmachines zou in de visie van Orlaco vanzelfsprekend moeten zijn. Orlaco werkt wereldwijd nauw samen met OEM’ers aan de integratie van camera-monitorsystemen. Daarnaast ontwikkelt en produceert Orlaco standaard en maatwerk zichtoplossingen specifiek voor de after-market. Onze camera-monitorsystemen worden volgens de hoogste kwaliteitseisen ontwikkeld en geproduceerd. Zo voldoen we aan internationale standaarden van de automotive industrie als IATF 16949 en werken met beproefde automotive methodes als APQP/PPAP. De producten zijn robuust, compact, stof- als waterdicht (IP68 & IP69K), zijn bestand tegen extreem lage- en hoge temperaturen en beschikken over een hoge shock- en vibratiebestendigheid en voldoen aan de hoogste EMC eisen.

Onze zichtoplossingen

Ontdek hieronder onze professionele standaard zichtoplossingen. Neem voor meer informatie over standaard- en maatwerkzichtoplossingen contact op met onze specialisten.

RearView

Met een achterzichtcamera van Orlaco op je machine heb je beter zicht op het werkgebied achter de machine en rijd je veiliger achteruit. De monitor in de cabine schakelt automatisch over op achterzicht zodra je de achteruitrijdversnelling inschakelt. Continue- of handmatige bediening is natuurlijk ook in te stellen. Het achterzicht-camerasysteem te monteren op elke grondverzetmachine.

Meer over RearView

Toolzicht

Met Toolzicht krijg je beter zicht op het gereedschap van je machine en werk je vele malen efficiënter. Met behulp van een toolzicht camera voer je graafwerkzaamheden sneller en beter uit en het biedt hulp bij het laden, hijsen of lossen van materialen. Wanneer het niet mogelijk is om een videokabel aan te leggen, dan is het systeem te voorzien van een draadloze videoverbinding.

Zijzicht

Tijdens het manoeuvreren en draaien heeft de bestuurder beperkt zicht op de zijkant van de machine. De zijzichtcamera van Orlaco brengt het gebied direct naast de machine in beeld. Het camerasysteem maakt elke manoeuvre een stuk veiliger, efficiënter en comfortabeler. Obstakels en personen zijn altijd duidelijk zichtbaar. Dit camera-monitorsysteem is bovendien te combineren met onze achterzichtcamera om het zicht verder te optimaliseren.

RadarEye®

Altijd veiliger rijden met een camera in combinatie met RadarEye op je machine. Dit camerasysteem is uitgerust met sensoren die je door middel van geluidssignalen en grafische overlays direct waarschuwt voor gevaarlijke situaties. Het RadarEye systeem van Orlaco is uit te breiden met meerdere sensoren om zo bijvoorbeeld rondom de machine gevaarlijke zones te detecteren.

Meer over RadarEye

Frontzicht

Met onze frontzichtcamera heb je altijd een duidelijk beeld van hetgeen zich voor de machine afspeelt. De laadbak op bijvoorbeeld wielladers blokkeert het zicht en daarmee is het gebied aan de voorzijde moeilijker zichtbaar. De frontzichtcamera kijkt over de blokkeringen heen en levert een ruim beeld van de omgeving voor de machine, waardoor je aanrijdingen voorkomt en efficiënter werkt.

SurroundView

Het SurroundView systeem van Orlaco biedt jou een 360° totaal overzicht rondom de machine zonder enige vertraging. Doordat de beelden niet softwarematig worden samengevoegd blijft alles rondom de machine zichtbaar zonder dat er wazige en vervormde overlappingen zijn. De beelden zijn in verschillende lay-outs in te richten en te schakelen op basis van de richtingaanwijzers en/of op snelheid. Personen en objecten die zich rondom het voertuig bevinden zijn daardoor altijd en in real time in beeld.

Maatwerk zichtoplossingen

Naast de bovengenoemde standaard zichtoplossingen kunnen de camera-monitorsystemen van Orlaco op diverse andere manieren worden samengesteld en of worden toegepast. Neem voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen contact op met onze specialisten.