CCTV systemen voor maritieme toepassingen

Met de CCTV-systemen voor maritieme toepassingen van Orlaco heb je optimaal zicht op alles aan boord en daarbuiten. Werkzaamheden op het water vergen het uiterste van schepen en haar bemanning. De veeleisende omgeving vraagt om hoogwaardige kwaliteitsproducten die de nodige efficiëntie opleveren en veiligheid garanderen. Denk aan zicht op de vaarroute, op werkprocessen en toezicht in machinekamers. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen van hoge kwaliteit met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Vision is our Mission®

Optimaal zicht op alle boten en schepen zou in de visie van Orlaco vanzelfsprekend moeten zijn. Orlaco werkt wereldwijd nauw samen met system integrators aan de integratie van camera-monitorsystemen. Daarnaast ontwikkelt en produceert Orlaco standaard en maatwerk CCTV-systemen.

Onze CCTV-systemen worden volgens de hoogste kwaliteitseisen ontwikkeld en geproduceerd. Zo voldoen we aan internationale standaarden en normen zoals Green Award, IATF 16949, ISO 9001, ISO 14001, RRR-certificaat, RMRS, IEC, IECex en ATEX Certificaat voor Ex-producten.

Maritieme Specials

Voor zichtoplossingen op schepen is maatwerk noodzakelijk om alle wensen van de gebruikers te combineren en om integraties van verschillende systemen te realiseren. Maak kennis met het maatwerk van Orlaco. Met onze expertise in Maritieme Specials, realiseren wij systemen die voor uiteenlopende toepassingen geschikt zijn. Onze specialisten nemen het volledige traject van tekentafel tot inbedrijfstelling voor hun rekening. Wil je zicht koppelen met een brandmeldingssysteem en bridge equipment of moet naast de kapitein ook de kraanmachinist zicht hebben op lading?

Wij ontwerpen voor jou een volledig systeem op maat dat in veel gevallen te combineren is met recording, PIR sensoren, brandmelding, bridge equipment, remote-onderhoud en monitoring, anti-piracy, VSAT en nog veel meer. Dit is vaak te integreren op de aanwezige infrastructuur en technologie (analoog en digitaal). Bij het samenstellen van jouw systeem gebruiken wij zo veel mogelijk Orlaco componenten. Zodoende garanderen wij de beste kwaliteit en het meest efficiënte systeem. Neem contact op met onze specialisten voor maatwerk.

Onze zichtoplossingen

Ontdek hieronder onze professionele standaard zichtoplossingen. Neem voor meer informatie over standaard- en maatwerkzichtoplossingen contact op met onze specialisten.

Dekzicht

Een dekzichtoplossing biedt jou een compleet overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden op de verschillende dekken. Krijg optimaal zicht op belangrijke aspecten zoals de bemanning, passagiers, machines, vracht en laad/loskleppen. De camera geeft jou hiermee een duidelijker overzicht van alle werkzaamheden aan boord.

Brugzicht

Een brugzichtoplossing biedt zicht op alle verschillende zijden van het schip. Zicht dat je bijvoorbeeld nodig hebt bij het varen in sluizen en smalle waterwegen. Kijk ver vooruit met onze Zoom-camera's of scan de omgeving volledig met onze Pan & Tilt camera's. De gedetailleerde beelden ondersteunen het sneller en efficiënter aanleggen en bieden zicht op de bemanning om hun veiligheid te bewaken.

Observatiezicht

Voor een compleet overzicht van een boot of schip gebruik je observatiezicht. Met de zoomfunctie heb je goed zicht op de passagiers en van alle andere gebieden die je wilt observeren. Observatiezicht met nachtzicht-functionaliteit brengt zonder het toepassen van licht ook alles in het donker in beeld. Daarmee vaar je veilig in de nacht op open water.

Lierzicht

Met een lierzichtsysteem heb je optimaal zicht op de lier, anker- en sleepkabels. Dit is van belang om het proces van het op- en uitrollen van kabels te bewaken en schade hieraan te voorkomen.

Machinekamerzicht

Krijg direct zicht op de verschillende machinekamers om de status van machines in de gaten te houden. Dat vraagt om een solide camera die optimaal presteert in hoge temperaturen. Met camera's heb je altijd meer ogen tot je beschikking dan dat je aan bemanning hebt.

Hijslastzicht

Een hijslastzicht camera, die vanaf de punt van de giek altijd recht naar beneden op de haak kijkt, brengt het werkgebied scherp in beeld. Met de monitor in de cabine heeft de kraanmachinist altijd zicht tijdens het hijsen, waar de haak en last ook hangt. Door de camera heeft de machinist een compleet overzicht van het ruim en het dok.

Proceszicht

Voer werkzaamheden veiliger en efficiënter uit met proceszicht, waarmee je verschillende operaties aan boord optimaal bewaakt. Denk aan essentieel zicht op katrollen, hoppers, pompen en dragheads. Proceszicht geeft jou het vereiste zicht om tijdig te reageren wanneer nodig.

Maatwerk zichtoplossingen

Naast de bovengenoemde standaard zichtoplossingen kunnen de camera-monitorsystemen van Orlaco op diverse andere manieren worden samengesteld en of worden toegepast. Neem voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen contact op met onze specialisten.