10-16 November, AGRITECHNICA 2019, Hannover (DE)

Stoneridge-Orlaco staat van 10 tot en met 16 november 2019 op de beurs ‘Agritechnica’ in de Duitse stad Hannover. Zeven dagen lang vormt Agritechnica het internationale podium voor nieuwe concepten en innovaties in de agrarische sector. Het thema ‘Where innovation matters’ sluit perfect aan bij de innovatieve zichtoplossingen van Orlaco die te zien zijn op de beurs. Graag verwelkomen we u in onze stand waar we onze nieuwste camera-, monitor- en radaroplossingen presenteren. Krijg zo nieuwe ideeën voor uw bedrijf om de veiligheid te verhogen en de efficiëntie te verbeteren.

Tijdens de beurs presenteert Stoneridge-Orlaco diverse digitale camerasystemen, zoals de HMOS GMSL camera, de EMOS Fast Ethernet camera en EMOS BroadR-Reach camera. Ook tonen we bijpassende monitoren, zoals de 7” HLED. Verder geven we een eerste preview van onze SmartCam. Deze slimme camera kan personen herkennen.

Ethernet op jouw HMI
Op de beurstand laten we ook zien dat onze Ethernetcamera’s op veel HMI’s werken. Zo demonsteren we dat je met één joystick en de juiste software je gemakkelijk kunt zoomen en het beeld kunt draaien en bewegen. 

Cross Traffic
Verder presenteert Stoneridge-Orlaco de zichtoplossing ‘Cross Traffic View’. Met dit systeem heb je goed zicht op kruisend verkeer. De twee camera’s brengen de linker en rechterzijde van de naderende weg duidelijk en real-time in beeld, waardoor je voetgangers, fietsers en automobilisten vroegtijdig ziet.

Het systeem beschikt over een robuuste behuizing voor land- en bosbouwmachines en voldoet aan de strikte standaarden van de Duitse landbouwvereniging DLG en de TÜV. Bovendien is de Cross Traffic View ook beschikbaar met een antivries sproeier.

MirrorEye voor landbouwvoertuigen
Op de beurstand is ook het innovatieve spiegelvervangsysteem MirrorEye van Stoneridge-Orlaco te ervaren. MirrorEye is een camerasysteem dat buitenspiegels vervangt door geïntegreerde digitale High Definition (HD)-camera’s en digitale monitoren. MirrorEye vergroot de veiligheid door een zichtveld af te dekken dat groter is dan zichtklasse II, IV en V. Verder biedt het camerasysteem altijd een haarscherp en gedetailleerd beeld, ook bij laagstaande zon, regen, sneeuw en stof. De camera’s passen zich moeiteloos aan lichte en donkere situaties aan en bieden ook ’s nachts op het veld perfect zicht dankzij de nachtzichtfunctie. Met beter zicht kun je comfortabel rijden en eenvoudig manoeuvreren op het erf en in het veld.

Stoneridge-Orlaco staat van 10 tot en met 16 november op Agritechnica in Hannover. Neem contact met ons op voor een afspraak of bezoek ons in hal A2 stand 109