11-14 september, Logis Tech 2018, Tokyo (JP), Stand 708, Hal 5

Orlaco is van 9 tot en met 14 september aanwezig op de Logis-Tech beurs in Tokyo, Japan. De Logis-Tech is de beurs voor material handling en logistiek waar bezoekers van over de hele wereld samenkomen. De laatste trends en innovaties binnen de material handling en logistiek komen tijdens deze beurs aan bod.

Innovatie binnen handbereik
Orlaco voert deze trends door in haar presentatie van de EMOS Ethernetcamera, die te integreren is op HMI’s. HMI’s worden steeds vaker toegepast op magazijnvoertuigen en de integratie van camerabeeld maakt het voertuig veiliger. De integratie op een HMI is mogelijk dankzij de Ethernet technologie op de camera, waardoor een extra monitor overbodig is. Dit houdt de cabine van het voertuig overzichtelijk en het uitzicht naar buiten toe blijft voor de bestuurder vrij.

Veiligheid en efficiency
Binnen de nieuwste trends, blijft veiligheid voor Orlaco aandachtspunt nummer één. Met de reeks nieuwe digitale camera’s komen dode hoeken nog scherper in beeld en kunnen ongelukken worden voorkomen. Daarnaast bieden camera’s comfort in het werken, want op de monitor zie je goed wat je doet bij het oppakken en wegzetten van materiaal. Daarmee is uit het voertuig leunen voor zicht of omhoog kijken verleden tijd. Dit levert ook weer de efficiëntie op, wat belangrijk is binnen de interne logistiek.

Orlaco presenteert op de Logis-Tech ook haar actuele productgamma van cameramonitor-systemen voor de interne logistiek; de HMOS GMSL camera, de FAMOS compact camera en het RadarEye detectiesysteem. Ontdek onze zichtoplossingen op stand 708, hal 5. Het Orlaco team staat hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en maatwerkoplossingen te bespreken.

Voor meer informatie over de beurs, bezoek de website van Logis-Tech.