11-15 juni, Eurosatory 2018, Parijs (FR), Hal 5A H 501

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 juni vindt in Parijs de Eurosatory plaats. Deze beurs staat wereldwijd bekend als dé beurs voor defensie en beveiliging. Orlaco presenteert hier haar veelzijdige aanbod van COTS+ compact camera’s voor militaire voertuigen.

COTS+ toucheert militaire kwaliteit

De vraag naar goedkopere zichtoplossingen is groeiende in de militaire markt. Orlaco biedt u hierin het ideale alternatief met COTS+. COTS+ is militaire kwaliteit voor een concurrerende prijs. Wij ontwerpen en produceren onze systemen volgens zeer strikte kwaliteitsnormen, dat het de militaire kwaliteit toucheert. Kenmerken zoals een zeer robuust ontwerp, IP69 waterdicht, 50G shock proof en een bedrijfstemperatuur van -40°C tot +85°C onderschrijven deze kwaliteit. De systemen zijn beschikbaar met een dag- en nachtfunctionaliteit (IR870 en IR940nm) en leverbaar in PAL, NTSC en in digitale varianten. Als erkende NATO leverancier (NCAGE H1H24) zijn onze producten voorzien van een NATO stock nummer.

Veelzijdig aanbod compact camera’s

Maak tijdens de Eurosatory kennis met ons veelzijdige aanbod in compact camera’s. Van analoog tot digitaal, wij hebben voor u een passende oplossing. De FAMOS-cameralijn biedt u de meeste keus wanneer het aankomt op variaties in type camera. Kies voor dagzicht, IR, IR-LED of een IR-LED Power-Off. Een FAMOS-systeem maakt u compleet met extra opties zoals opnameapparatuur of switchers. Wilt u over gaan op haarscherp digitaal beeld? Dan brengt Orlaco de HMOS en EMOS in de voorhoede. De HMOS is de digitale variant van de FAMOS met een realtime beeldweergave (nul vertraging). Deze camera doet zijn plicht als het aankomt op betrouwbaar beeld voor LSAS of rear view op een APC-voertuig.

Ethernet voor complete infrastructuren

De EMOS Ethernetcamera is ideaal voor het creëren van complete IP-infrastructuren. Deze camera integreert u eenvoudig op bestaande communication management, batttle management en video management systemen. Dankzij haarscherp beeld in combinatie met extreem lage vertraging (< 100ms systeemvertraging) in de camera inzetbaar voor geïntegreerde LSAS-toepassingen.

Ontdek onze zichtoplossingen op het Holland Paviljoen in Hal 5A, Stand H 501. Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en maatwerkoplossingen te bespreken. Maak nu alvast een afspraak met één van onze medewerkers via telefoonnummer 0342-404555.