12-18 November, AGRITECHNICA 2017, Hannover (DE), Hal 15 Stand K17

Orlaco staat van 12 tot en met 18 november 2017 op de Agritechnica beurs in Hannover, Duitsland. Iedere twee jaar vindt deze landbouwmachinebeurs plaats, die de grootste ter wereld is met wel 2.900 exposanten verdeeld over 23 hallen. Zeven dagen lang vormt Agritechnica het internationale podium voor nieuwe concepten en innovaties in de agrarische sector. Orlaco’s innovatieve zichtoplossingen sluiten perfect aan op het beursthema ‘Where innovation matters’.

EMOS Ethernetcamera basis voor beeldverwerking
Orlaco presenteert tijdens Agritechnica de nieuwe EMOS 2-Wire (BroadR-Reach) Ethernet camera en Wireless Sender-Receiver (WISR) connectivity box. Samen met de eerder geïntroduceerde EMOS 4-Wire Ethernet camera vormt de nieuwe high-speed apparatuur de basis voor een kosteneffectieve zichtoplossing voor bestuurders van landbouwvoertuigen. Tevens ontstaat een betere videoverbinding tussen voertuigen. Dat draagt bij aan de veiligheid en productiviteit en biedt onbegrensde mogelijkheden voor geavanceerde beeldverwerking.

Verder zal Orlaco haar actuele portfolio van cameramonitor-systemen voor de landbouw presenteren, zoals de HMOS HD compact camera, FAMOS compact camera en RadarEye detectiesysteem.

Het Orlaco team staat hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en maatwerkoplossingen te bespreken. Voor meer informatie over de beurs, bezoek de website van Agritechnica.

Nieuwe video's