17-21 februari, IDEX 2019, Abu Dhabi (AE), Stand 07-A01

Laat je inspireren door zichtoplossingen voor militaire voertuigen

Beleef de toekomst van cameramonitorsystemen op de IDEX 2019! Doe nieuwe ideeën op om de veiligheid te verhogen, voor de mensen in en rond de voertuigen, om schades te verminderen en de inzetbaarheid van je militaire materiaal te verbeteren.

Lees meer over de nieuwste zichtoplossingen van Orlaco. Ons innovatieve spiegelvervangingssysteem MirrorEye, real-time digitale camerasysteem CornerEye, HMOS met 7-inch HLED-monitor en Ethernet-camera's EMOS zijn spannende ontwikkelingen die je zeker moet zien.

Het spiegelvervangingssysteem van Orlaco verhoogt de veiligheid door een beter zicht naast het voertuig tijdens regen, sneeuw en stof. Het systeem biedt een groter gezichtsveld dan traditionele spiegels. Daarnaast biedt het uitstekend zicht in donkere omstandigheden. Al met al innovatieve nieuwe functies die je niet mag missen.

De IDEX 2019 wordt gehouden van 17 t/m 21 februari 2019 in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. Neem contact met ons op voor een afspraak of ontmoet ons op stand 07-A01!