20-27 september, IAA 2018, Hannover (DE), Stand A09 Hal 16

Primeur spiegelvervanging voor bussen

Van 20 tot en met 27 september 2018 vindt de IAA plaats in Hannover met als thema ‘Driving Tomorrow’. Orlaco is erbij en presenteert hier haar nieuwste innovaties, waaronder MirrorEye – het spiegelvervangende camerasysteem voor bussen en coaches. In lijn met het beursthema, tonen wij via een live demonstratie bij New Mobility World dat onze systemen klaar zijn voor de toekomst.

Spiegelvervanging voor bussen
MirrorEye is het spiegelvervangend HD camera-monitorsysteem, dat speciaal is ontworpen voor bussen en coaches. MirrorEye biedt u extra zicht rondom de bus en brengt blinde hoeken realtime en haarscherp in beeld. Met dit systeem manoeuvreert u eenvoudig door drukke verkeerssituaties en daardoor neemt de kans op ongevallen en schades significant af. Het vervangen van busspiegels is hiermee ook verleden tijd en verbetert de inzetbaarheid van uw wagenpark. Kortom, met MirrorEye realiseert u een lagere Total Cost of Ownership.

HMI-integratie RadarEye
Wilt u van uw monitor een actieve RadarEye zichtoplossing maken? Ontdek dan onze nieuwe SRD Smart Interface Box die onze RadarEye sensoren integreert op uw HMI-monitor. De Interface Box communiceert met verschillende HMI’s die voorzien zijn van een analoge kabelinput en stuurt de RadarEye detectie-overlays rechtstreeks naar de monitor. Met RadarEye brengt u de grootste risicogebieden aan de achterzijde van de vrachtwagen actief in beeld en werkt u nog veiliger en efficiënter.

Intelligente cameratechnologie
De high speed EMOS Ethernetcamera biedt u haarscherp HD-beeld met een extreem lage latency. De superieure beeldkwaliteit maakt het mogelijk om de videodata uit te lezen met software. Dit opent de deur naar intelligente toepassingen zoals image recognition en stitching. De camera is beschikbaar in een 4-Wire en een 2-Wire BroadR-Reach variant. In combinatie met de WiSR (Wireless Sender Receiver) realiseert u een optimale en betrouwbare draadloze dataoverdracht. Met de EMOS heeft u een intelligente sensor met onbegrensde mogelijkheden in handen.

Verder presenteren wij op de IAA ons complete programma voor vrachtwagens en bussen. Ontdek onze zichtoplossingen in hal 16, stand A09 of bij de New Mobility World arena op het buitenterrein bij hal 26. Het Stoneridge - Orlaco team staat voor u klaar en behandelt graag al uw vragen en biedt u oplossingen op maat. Voor meer beursinformatie, bezoek de website van de IAA.