23-27 April, CeMat 2018, Hannover (Duitsland), Hal 026 Stand L17

Van maandag 23 tot en met vrijdag 27 april 2018 staat Orlaco op de CeMat beurs in Hannover in Duitsland. De beurs voor interne logistiek en supply chain in de regio Duitsland. Op de CeMat toont Orlaco haar EMOS Ethernetcamera voor magazijntrucks.

Camerabeeld op IPC-Monitor / Mobiele computer
Orlaco draagt met haar EMOS Ethernetcamera bij aan het vergroten van een veilige werkomgeving. De ethernettechnologie in de EMOS biedt veel flexibiliteit in de integratie ervan. Hierdoor streamt de camera de beelden rechtstreeks naar een IPC-monitor. Het resultaat is dat het directe zicht vanuit het magazijnvoertuig vrij blijft van extra monitoren. En u hebt haarscherp HD-beeld met zicht op de vorken. Dit draagt bij aan de veiligheid en comfort. Tegelijk biedt het meer efficiënte in de orderafhandeling, wat tijdswinst oplevert.

Camera voor het zware werk
Deze compacte en lichtgewicht camera monteert u eenvoudig in verschillende posities. Door de schok- en vibratiebestendigheid is het uitermate geschikt voor het zware werk. Ook in koelhuizen blijft deze camera koelbloedig, met een bedrijfstemperatuur van -40ºC tot +85ºC. Samen met de nieuwste technologie, is dit de camera voor het magazijn van de toekomst.

Verder presenteert Orlaco op de CeMat haar huidige assortiment voor magazijnvoertuigen:

Ontvang gratis toegang voor CeMat via de unieke uitnodigingslink.

Ontdek onze zichtoplossingen op Stand L17, Hall 026. Het Orlaco team staat voor u klaar en behandelt graag al uw vragen en maatwerkoplossingen. Voor meer beursinformatie, bezoek de website van CeMat.