25-28 september, North American Commercial Vehicle Show 2017, Atlanta (USA), Stand 2868

Orlaco staat van 25 tot en met 28 september op de NACV Show in Atlanta, USA. Orlaco presenteert hier haar innovaties voor trucks.

Digitaal is de toekomst
In 2015 is CornerEye gelanceerd, een revolutionair systeem dat met een groothoeklens en digitale techniek een zichtveld van 270° in beeld brengt. In 2016 is daar de Ethernet camera EMOS met een ultra lage latency bij gekomen. Deze camera levert een nog scherper beeld, zodat software de beelden kan lezen voor intelligente toepassingen zoals beeldherkenning.

Volledig zicht rondom vrachtwagens
Een vrachtwagen heeft veel dode hoeken waar met het blote oog geen zicht op is. Orlaco biedt hiervoor verschillende systemen aan. Met de FAMOS 170° side view krijg je de volledige zijkant van de truck optimaal in beeld. Gecombineerd met een actief detectiesysteem met camera aan de achterzijde breng je de grootste risicogebieden in beeld en worden andere weggebruikers niet meer snel over het hoofd gezien.

Ontdek onze nieuwste zichtoplossingen op stand 2868. Ons Orlaco Sales-team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en maatwerkoplossingen te bespreken.

Nieuwe video's