27-29 juni, TOC 2017, Amsterdam (NL), Stand C72

Van dinsdag 27 tot en met donderdag 29 juni vindt in Amsterdam de TOC Europe plaats.. Tijdens deze beurs biedt de Rai podium voor sprekers en exposanten die actief zijn in de haven- en terminallogistiek. De TOC, dat staat voor Terminal Operations Conference, heeft zich ontwikkeld tot één van de best gewaardeerde evenementen op haar gebied en Orlaco is erbij.

In het hart van de beurs, op stand C72, presenteren wij onze zichtoplossingen voor haven en terminalvoertuigen, waaronder de FAMOS, AF-Zoom en RadarEye. Tevens zal de Ethernetcamera EMOS getoond worden. Deze camera biedt verschillende opties in digitale technologie zoals image recognition, stichting en auto remote viewing. Ook CornerEye wordt uitvoerig onder de aandacht gebracht en bezoekers kunnen zelf de mogelijkheden van de HD-E zoomcamera ervaren.

Het Orlaco-team staat voor u klaar om u vragen te beantwoorden en maatwerkoplossingen te bespreken. Voor het maken van een afspraak met Laurens van der Rijt, Albert Schutter of Martijn Clerx kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0342-404555.

Nieuwe video's