3-6 april, PROMAT 2017, Chicago (USA), Stand S4423

Van maandag 3 tot en met donderdag 6 april 2017 staat Orlaco op de ProMAT beurs in Chicago in de Verenigde Staten. Dit is de grootste expo voor professionals in de logistiek, intern transport en goederenstroombeheersing in Noord-Amerika. Op deze beurs toont Orlaco haar zichtoplossingen voor de logistieke sector.


Nieuwe generatie camera’s
Orlaco’s camera’s CPH en CFMC staan al vele jaren bekend als het extra paar ogen op elk type voertuig in de logistiek. Deze groep camera’s is door Orlaco verder geoptimaliseerd om de weergave te verbeteren. De CPH en CFMC beschikken over een gloednieuwe chip. Deze nieuwe hoge resolutie chip gecombineerd met een hoge lichtgevoeligheid geeft een scherper en beter beeld. De chip past de weergave op de monitor supersnel aan als de omgeving van donker naar licht wisselt en vice versa. Daarnaast heeft de CFMC een verbeterde behuizing waardoor de lens optimaal gepositioneerd wordt.

Verder toont Orlaco RadarEye, een actieve zichtoplossing waarin camera en detectie zijn gecombineerd. RadarEye is ontworpen om objecten en personen te detecteren en te zien in zones die voor de bestuurder niet zichtbaar zijn. Met deze oplossing kunnen bestuurders veiliger en efficiënter werken.

Ontdek onze zichtoplossingen op stand S-4423. Het Orlaco team staat hier voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en maatwerkoplossingen te bespreken. Bent u niet in de gelegenheid om de beurs te bezoeken, vraag dan productinformatie op via ons contactformulier.

 1. Ray Thomas

  Senior Account
  Manager

  Matthew
  Hall

 2. Ashley Thomas

  International
  Sales Support

  Ashley
  Thomas

Nieuwe video's