4-7 september, SMM 2018, Hamburg (DE), Stand 609 Hal B6

Van 4 tot en 7 september vindt de SMM beurs in Hamburg plaats. Dit is wereldwijd dé nummer 1 beurs voor maritieme technologie en Stoneridge - Orlaco is erbij. Op deze beurs presenteren wij onze digitale camera’s voor gebruik op werkschepen, booreilanden en havens.

Integratie op digitale netwerken
Ontdek tijdens de SMM beurs onze EMOS Ethernetcamera en de range van HD-IP zoomcamera’s. Deze camera’s integreert u via Ethernet of TCP/IP eenvoudig in bestaande computernetwerken. Dankzij deze eenvoudige integratie minimaliseert u het systeemonderhoud en is uw systeem eenvoudig uit breiden. Daarnaast bent u vrij in de keuze van type en grootte van het beeldscherm.

Robuuste kwaliteit
Onze camera’s zijn ongeëvenaard als het aankomt op robuustheid. Ze blijven onbewogen in de meest veeleisende condities die voorkomen op schepen, offshore en in havengebieden. Deze camera’s zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen; 50G Schok- en vibratiebestendig, IP69K waterdicht en zeewaterbestendig. De superieure beeldkwaliteit gecombineerd met de robuuste kwaliteit maken onze camera’s geschikt voor procesbewaking in zware omstandigheden.

Haarscherpe procesbewaking
De camera’s opereren vlekkeloos in temperaturen variërend van -40º tot +65º Celsius. Pas een zichtoplossing toe in vriesruimtes van vissersschepen of in de machinekamer waar de temperatuur flink oploopt. Door de HD-kwaliteit krijgt u de details superscherp in beeld, waardoor u uw operaties veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Met de Orlaco Smartview-software brengt u meerdere camerabeelden overzichtelijk in beeld op één monitor en bewaakt u eenvoudig complexe processen op werkschepen.

Ontmoet Orlaco op SMM
Ontdek onze zichtoplossingen in hal B6, stand 609. Het Stoneridge - Orlaco team staat voor u klaar en behandelt graag al uw vragen en biedt u oplossingen op maat. Voor meer beursinformatie, bezoek de website van de SMM.