Cross Traffic View kijkt om het hoekje

Het opdraaien of kruisen van een weg is met een trekker met een voorzetstuk niet altijd zonder risico vanwege het beperkte zicht vanuit de cabine. Orlaco’s Cross Traffic View biedt jou de oplossing om dit veiliger te doen. Dit systeem brengt de linker en rechterzijde van de naderende weg duidelijk en realtime in beeld, waardoor je voetgangers, fietsers en automobilisten op tijd herkent.

Zicht links en rechts
Cross Traffic View bestaat uit twee FAMOS compact camera’s die zicht bieden vanaf de linker en rechterkant van bijvoorbeeld een maaier, schuiver, contragewicht, hakselaar of laadbak. De twee camerabeelden komen samen in een RLED 7" split screen monitor, waardoor de chauffeur duidelijk overzicht heeft van de situatie.

DLG & TÜV standaard
Het Orlaco Cross View Traffic behoort tot het selecte gezelschap van systemen die voldoen aan de strikte standaarden die de Duitse landbouwvereniging DLG en de TÜV stellen. Daarnaast beschikt het systeem over de kenmerkende robuuste Orlaco kwaliteit, zoals 50G schok- en vibratiebestendig, waterdichte behuizing en anti-dust en dirt coating op de lens.

Front Camera systeem "Fliegl Hawk Universal"