Ervaar CornerEye live tijdens de IAA New Mobility World demoshow

Van 22 tot en met 29 september staat Orlaco op de IAA beurs in Hannover. Orlaco toont haar innovaties live tijdens de New Mobility World demoshow. CornerEye wordt hier voor het eerst gepresenteerd aan het grote publiek. De Mercedes Actros met Gigaliner trailer van BBZ (BerufsBildungsZentrum Strassenverkehr) is uitgerust met dit innovatieve systeem en met een FAMOS camera met double rear view functionaliteit.

CornerEye: een grensverleggende zichtoplossing
Krijg blinde hoeken rondom trucks optimaal in beeld met CornerEye. Dit systeem dekt een zichtveld af dat de gestelde zichtklassen V en VI ruimschoots passeert. Een robuuste camera geeft direct en realtime beeld op een geavanceerde HD-monitor, zo heb je altijd zicht op de situatie. Het systeem heeft een groothoeklens dat gecombineerd met de nieuwste technologieën een zichtveld van 270° oplevert. CornerEye is het extra paar ogen dat ook in het donker en bij slecht weer scherp blijft, dankzij de hoge lichtgevoeligheid. Bekijk de video hier!

Dubbel gemak met double rear view
Met een Famos camera op de trailer en de aanhanger van een truck heeft de chauffeur dubbel gemak. De achterzichtcamera op de trailer geeft direct zicht op de koppeling voor de aanhanger. Het koppelen van de aanhanger kan een tijdrovende klus zijn zonder camera. Win tijd dankzij het gebruik van een camera en positioneer je trailer meteen goed. De tweede camera achterop de aanhanger biedt de chauffeur het noodzakelijke zicht op de situatie aan de achterkant van de truck. Zie in één oogopslag wat er gebeurt achter je voertuigcombinatie.

De demo’s vinden plaats bij de New Mobilty World Live Show, aan de noordkant van Hall 26. Ontdek onze nieuwste zichtoplossingen hier of op de stand B28 in Hal 16. Ons Orlaco Sales-team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en oplossingen op maat te bespreken.

Nieuwe video's