Ethernet-zichtoplossingen; Flexibel in zicht en connectiviteit!

In een markt waarin we sinds 1989 actief zijn, zien we de rol van zichtoplossingen veranderen van accessoires tot essentiële veiligheidscomponenten in de toekomst. Uitwisseling van data verhoogt de efficiëntie. We zien een werkomgeving waarin videogegevens tussen mobiele machines en het kantoor, op displays in cabines en smart devices worden gedeeld, om de productiviteit en veiligheid te verhogen. Deze zichtoplossingen worden geïmplementeerd in elke branche, van de bouw tot logistiek en van magazijnen tot landbouw.

Integreren op een HMI in een bouw- of mijnbouwomgeving. Maak optimaal gebruik van de flexibiliteit van het Ethernet-netwerk en integreer de Fast Ethernet-camera op uw HMI. Bekijk alle beelden rondom de machine met intuïtieve bedieningselementen.

Sluit uw trailercamera aan op uw smart device. Dankzij de robuuste digitale draadloze technologie kunnen vrachtwagenchauffeurs met hun slimme apparaten verbinding maken met elke trailer. Bekijk de beelden van het laden met een kraan draadloos vanuit uw cabine. Beter zicht, verhoogt de efficiëntie. Een HD-weergave van de beelden is nu ook mogelijk door middel van een Ethernet-camera die de beelden naar de cabine zendt.

De mogelijkheden zijn eindeloos als mens en machine met elkaar zijn verbonden. We zien een werkomgeving waarin videogegevens worden gedeeld tussen meerdere mobiele machines voor meer efficiëntie. Houd uw waardevolle bedrijfsmiddelen in de gaten met weergave op afstand via de Cloud.

Neem contact op met Stoneridge-Orlaco voor de mogelijkheden. Ethernet-camera's, draadloze digitale oplossingen, switches, kabels allemaal van Orlaco kwaliteit.

Flexibel in zicht en connectiviteit!