FAMOS: Het beste beeld voor elke situatie

De FAMOS-camera kenmerkt zich door de veelzijdigheid. Deze compacte camera is toepasbaar op alle soorten werkvoertuigen, van vrachtwagen tot aan bouwmachine. De FAMOS is leverbaar in verschillende lenshoeken en biedt daarmee de zichtoplossing voor elke situatie.


Kleine camera - grote variatie
Deze compacte camera kent een grote variatie op veel vlakken. Van toepassingen, zichtoplossingen, tot aan de bestendigheid van diverse beproevingen. De FAMOS is leverbaar in de volgende lenshoeken; 170°, 129°,118°,102°, 80°, 60°, 40° en 20°. Daarmee is de camera toe te passen in elke situatie. Dankzij de industriële behuizing is deze camera geschikt voor de meest uitdagende omstandigheden. Bestand tegen zout, zand, water, krassen en zelfs in de meest extreme weersomstandigheden blijft deze camera presteren. De camera is ook te integreren op monitorsystemen van derden.

Hoogste certificering
Orlaco ontwikkelt, test en produceert alle camera’s in eigen beheer op de hoofdvestiging in Barneveld. Orlaco beschikt met haar Engineering afdeling over de volgende expertise; Industrial Design, Electronic Design, Optical Design, Mechanical Design, Embedded Software Design, Functional Safety Design, 3D-simulation Design, Advanced en Test Engineering. Daarmee leveren en garanderen wij de beste kwaliteit. De camera’s worden ontworpen en getest volgens strikte kwaliteitseisen. Hiermee voldoet de FAMOS-camera aan de hoogste EMC-standaard en is geproduceerd volgens de ISO/TS 16949.