FAMOS waardige opvolger van Orlaco’s succesnummer

De compact camera AMOS van Orlaco is ontwikkeld voor het hoogste niveau. Deze solide camera is toepasbaar op alle soorten werkvoertuigen, van heftruck tot aan containerschip. Orlaco heeft dit succesnummer doorontwikkeld en wijzigingen in het ontwerp aangebracht. Hiermee is de FAMOS als waardige opvolger ontstaan. Door het herontwerp van de hardware en een nieuwe behuizing zijn de weerstand tegen elektromagnetische invloeden en de betrouwbaarheid nog verder verhoogd. Met de FAMOS bereikt Orlaco een nog hogere klasse voor zijn compact camera’s.

Slim en compact ontwerp
De nieuwe FAMOS-camera’s kenmerken zich door verdere verbeteringen in de hardware. Door het herontwerp is het aantal onderdelen verminderd, waarmee de betrouwbaarheid verder verhoogd is. Hiermee behaalt de camera de hoogste EMC-standaards. Met de toegepaste geavanceerde CMOS-sensor heeft de camera een lichtsensitiviteit van 0,05 Lux. De nieuwe lens van deze camera heeft standaard een verwarmde lens die voorzien is van speciale harde coating om krassen te voorkomen.

Ondoordringbare behuizing
De FAMOS-camera wordt gevuld met een 2-componenten automotive vulmiddel waardoor de camera volledig dicht is. Hiermee is de FAMOS gegarandeerd waterproof. Zelfs waterdamp en stof kunnen de camera niet binnendringen. Dankzij deze constructie is de camera nog beter bestand tegen schokken en vibraties. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig industrieel kunststof, resistent tegen vuil en agressieve vloeistoffen. Door een markering in de behuizing, is de oriëntatie van de camera nauwkeurig in te stellen. Artikelnummer, openingshoek, en andere markering worden door middel van lasertechnologie aangebracht. De FAMOS is leverbaar in de volgende lenshoeken: 170°, 129°,118°,102°, 80°, 60°, 40° en 20°.

Meer informatie
Neem contact op met Orlaco voor een deskundig advies op maat of meer informatie.