Orlaco 4-kanaals Digitale videorecorder met Multiview

Orlaco presenteert met trots de nieuwe 4-kanaals Digitale Videorecorder (DVR) met Multiview. De DVR is ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen van Orlaco. Met deze recorder en de variant voor 1-kanaal recording bepaalt Orlaco de nieuwe norm voor heavy duty DVR-recorders.

Multiview met extra functies
De DVR Multiview is een digitale videorecorder waarbij de beelden worden opgeslagen op een Secure Digital (SD) geheugenkaart. Alle vier de camerabeelden worden apart opgenomen. De output van de DVR Multiview is programmeerbaar. Er kan gekozen worden welk camerabeeld wordt weergeven. Ook combinaties van camera inputs zijn mogelijk, bijvoorbeeld split screen. De DVR Multiview is programmeerbaar via het On Screen Display (OSD) menu van de seriële Orlaco monitor. In dit menu kunnen alle instellingen aangepast worden zoals video output, datum en tijd, opname instellingen en in dit menu is de SD-kaart te formatteren. De recorder heeft vier camera inputs (PAL of NTSC) met 4-pins M16 connectoren en één video output met een 7-pins connector.

Data goed beschermd
De behuizing van de DVR is van aluminium en IP68 waterbestendig. De recorder is standaard voorzien van een 128GB SD-kaart, goed voor 72 uur continue opname van de vier camera’s. Met de functionaliteit van “loop recording” wordt de oudste opname overschreven om zo continue opnames te maken. De SD-kaart zit veilig opgeborgen in een eigen solide behuizing. Door de SD-kaart uit te nemen en af te lezen op een pc, zijn de opgenomen beelden terug te kijken.

Nieuwe video's