Orlaco toont innovaties aan topmanagement Volvo

Op 2 en 3 februari 2016 presenteert Orlaco zich tijdens de “Made in Holland Tech Days” van de Rai Industrie Platform. Deze tweedaagse expo vindt plaats op het hoofdkantoor van Volvo in Göteborg, Zweden. In de Volvo Hallen presenteert Orlaco haar innovaties aan het topmanagement en de engineers van Volvo-Car-Bus-Equipment & Penta. Deze expo is in het leven geroepen om de toeleveranciers in de Nederlandse Automotive sector onder de aandacht te brengen bij internationale OEM’s.

Exclusieve primeurs
MirrorEye en EMOS worden tijdens deze expo voor het eerst getoond aan het publiek. MirrorEye is het spiegelvervangende systeem voor de zijspiegels van een vrachtwagen. Twee camera’s brengen de zichtklassen II en IV optimaal in beeld op een split screen in de cabine. EMOS is de eerste digitale compact camera van Orlaco voor het zwaardere werk op bouwmachines. Een solide camera die shock-, vibratie- en waterproof is en die direct in een bestaand netwerk aangesloten kan worden.

CornerEye & RadarEye
CornerEye & RadarEye maken het innovatieve productoverzicht voor de expo compleet. Met CornerEye worden de zichtklassen V en VI volledig in beeld gebracht met één camera. Een groothoeklens van 180° graden, gecombineerd met digitale techniek geeft het systeem een zichtveld van wel 270°. RadarEye is het zichtsysteem gecombineerd met detectie. Naast zicht op blinde hoeken, wordt de chauffeur door middel van een detectiegeluid gewaarschuwd.

Nieuwe video's