Paccar Award voor Orlaco met maximale score

Afgelopen maand heeft Orlaco voor de tweede keer een Paccar kwaliteitsprijs toegekend gekregen. Dit is een prijs die wordt uitgereikt door Paccar aan leveranciers die een score van 10 PPM of lager halen. Orlaco scoorde dit jaar wederom de uitmuntende score van op basis van 100% correcte producten, een nul fout score. Orlaco levert onderdelen aan Paccar voor hoofdzakelijk DAF-trucks.

Levering van constante kwaliteit
De PPM (Parts Per Million) telling is een erkende waarde in de Automotive industrie voor een foutscore per miljoen. Voorgaande jaren was deze norm 50 PPM, dit afgelopen jaar is de norm nog scherper gesteld op 10 PPM, ‘10 part per million’ foutscore. De nieuwe standaard is er een waarin Orlaco door alle verbeter- en kwaliteitsborging activiteiten goed meegaat. Bij de uitreiking over het jaar 2014 had Orlaco ook een nul fout-score. Dat Orlaco constante kwaliteit levert, staat onomstotelijk vast met de uitreiking van deze award.

Vaste OEM-leverancier voor 10 jaar
Al 10 jaar lang is Orlaco OEM-leverancier van Paccar, met name aan DAF. Orlaco levert 7”-monitoren naast camera’s voor de zichtklasse I, V en VI en de daarbij behorende bekabeling. Door de foutloze leveringen houdt Orlaco haar productiekosten laag en -mede daar door- haar positie als vaste OEM-leverancier vast. “De kwaliteit van DAF, Kenworth en Peterbilt trucks is mede te danken aan leveranciers zoals Orlaco”, aldus Paccar.

Nieuwe video's