RadarEye - Actieve zichtoplossing ter voorkoming van ongelukken

Voorkom schade en aanrijdingen met RadarEye, het actieve zichtsysteem. RadarEye is een geïntegreerd actief zichtsysteem, ontworpen om voorwerpen te detecteren en te zien in zones die voor de bestuurder niet zichtbaar zijn. RadarEye biedt de oplossing waardoor bestuurders veilig en efficiënt kunnen werken.

Visuele en akoestische waarschuwing
Wanneer een voorwerp of persoon in de afgestelde gevarenzone komt, zendt het systeem een hoorbaar alarm uit en selecteert het de vereiste camera. De monitor toont groene, gele, oranje en rode radarzones. Alles dat in de zones verschijnt wordt gezien door het systeem om zo ongelukken te voorkomen. Het volume van het alarm verhoogt wanneer het voorwerp of de persoon in de rode zone komt. Zowel stilstaande als bewegende voorwerpen worden gedetecteerd in een aangewezen dekkingsgebied. De radarsystemen hebben een robuust ontwerp en zijn bestand tegen schokken en water. Invloeden van buitenaf zoals sneeuw, regen, modder en/of temperatuurwisselingen hebben geen invloed op het systeem. Hiermee presteert het systeem ook optimaal in de meest uitdagende omgevingen.

Gebruiksvriendelijk systeem
RadarEye is eenvoudig te implementeren op bestaande uitrusting en werkt als een standalone op ieder type werkvoertuig. Het systeem is eenvoudig aan te passen naar persoonlijke voorkeuren. Het detectiegebied en de gevoeligheid kunnen bijvoorbeeld worden aangepast. Een voordeel van het systeem is dat het enkel voorwerpen en personen in de gevaarlijke zone detecteert, dit voorkomt onnodige alarmen. RadarEye is uit te breiden met meerdere radar- en camerasystemen voor een volledige detectie en zichtbaarheid. Orlaco demonstreert RadarEye op de Bauma beurs in München, standnummer 336, Hal C4.

Meer informatie:
Neem contact op met Orlaco voor een deskundig advies op maat of meer informatie.

Nieuwe video's