RadarEye nu te integreren op elke monitor

Als veilig werken voor jou een belangrijk thema is, dan is jouw wagenpark uiteraard uitgerust met cameramonitorsystemen. Maak jouw machines nu nog veiliger door RadarEye te integreren op jouw monitor. Dit actieve detectiesysteem is nu beschikbaar voor alle bestaande Orlaco monitoren en monitoeren van derden. RadarEye waarschuwt jou actief voor objecten en personen rondom de machine en daarmee voorkom je aanrijdingen. Zo weet jij wat er gebeurt in de omgeving en werk je nog veiliger, comfortabeler en efficiënter.

Extra zekerheid voor risicogebieden
RadarEye biedt extra veiligheid voor de grootste risicogebieden rondom voertuigen, van vrachtwagens tot aan mijnbouwmachines. Neem bijvoorbeeld een wiellader, een machine die continu naar voren en achteren rijdt. Rondom deze machine is er een groot risico op aanrijdingen door het beperkte zicht vanuit de cabine. Met RadarEye detecteer je op tijd of een persoon of object zich te dicht bij het voertuig bevindt. De operator ontvangt een duidelijk geluidssignaal dat ondersteund wordt met het oplichten van de gevarenzone als overlay in de monitor.

SRD interface box
De SRD Interface maakt het mogelijk RadarEye op monitoren van derden met een PAL/NTSC video-input te integreren. Dit betekent dat vanaf nu RadarEye onafhankelijk van de SRD monitor is in te zetten en je een standaard camerasysteem eenvoudig uitbreidt met een actieve radardetectiefunctie. Via de box integreer je rechtstreeks de radarwaarschuwingen op het beeld van de bestaande monitor in de vorm van visuele overlays, Eventueel aangevuld met een audiosignaal.

Uitbreiding systeem
Via de SRD interface box koppel je nu ook de DVR One Channel recorder aan RadarEye voor opnames van de camerabeelden. Het systeem is verder uit te breiden met meerdere sensoren en camera’s, met behulp van primary-secondary kabels en een Switcher.