Stoneridge-Orlaco introduceert Digital ForkView op LogiMAT 2022 16 mei 2022

Om goederen soepeler, sneller en veiliger te verplaatsen, introduceert Stoneridge-Orlaco het HD-camerasysteem Digital ForkView voor vorkheftrucks. Dankzij dit robuuste en compacte digitale camera- monitorsysteem heeft de chauffeur van een heftruck of reachtruck haarscherp zicht op de vork. Hierdoor kan de chauffeur de vorken in één vloeiende beweging in de palletopeningen steken, waardoor het magazijnproces wordt versneld en de productiviteit verhoogd. De nieuwe digitale oplossing zal te zien zijn op de stand van Stoneridge-Orlaco op de LogiMAT in Stuttgart van 31 mei tot 2 juni.

Dankzij Digital ForkView heeft de bestuurder optimaal zicht op de vork, waardoor ongelukken in magazijnen en distributiecentra voorkomen kunnen worden. Zo kan de chauffeur op zijn hoge resolutie monitor zien hoe hij op grote hoogte de vorken nauwkeurig in de palletopeningen steekt. Dit voorkomt dat goederen of stellingen per ongeluk worden geraakt en producten beschadigd of naar beneden vallen. Het camerasysteem verlaagt zo de kans op ongevallen en schade aan de heftruck of goederen, waardoor stilstand wordt voorkomen. Met dit nieuwe digitale systeem levert Stoneridge-Orlaco dan ook een belangrijke bijdrage aan het verhogen van de efficiëntie en productiviteit.

Robuuste kwaliteit
Het nieuwe camerasysteem bestaat uit een hoge resolutie EMOS camera, een ELED high definition monitor en dein de praktijk bewezen dynamische kabel van Stoneridge-Orlaco. Het volledige camerasysteem is waterdicht, schokbestendig en functioneert in de meest extreme temperaturen (-40°C tot 85°C / -40ºF to 185ºF). De camera wordt afgeschermd door een roestvrij stalen behuizing, waardoor deze wordt beschermd bij het laden of lossen van pallets of goederen. Digital ForkView is daardoor geschikt voor de meest extreme omstandigheden, zoals in magazijnen, overslagterreinen, bouwlocaties en koelhuizen.

Meer lezen over Digital Forkview

Digitale oplossingen
Naast Digital ForkView presenteert Stoneridge-Orlaco ook de digitale producten van de toekomst. Zo demonstreren we de onze innovatieve SmartCAM die personen en objecten kan herkennen. Verder geven we een preview van onze digitale 10 inch ELED-monitor in combinatie met radar en de EMOS II-camera. Deze camera wordt later in 2022 geïntroduceerd als opvolger van de succesvolle EMOS I Ethernetcamera.

Bezoek ons op LogiMAT 2022
Stoneridge-Orlaco is van 31 mei tot 2 juni aanwezig op LogiMAT 2022 in Stuttgart (Duitsland). Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en oplossingen op maat te bespreken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of bezoek ons in hal 10 op stand G47.

Bezoek de website van LogiMAT 2022 voor meer informatie over de beurs.

Alvast meer weten?