Stoneridge-Orlaco introduceert digitale ethernetmonitor

Stoneridge-Orlaco introduceert de nieuwe 7-inch ELED. De digitale ethernetmonitor is een aanvulling op het ethernetportfolio en is geschikt voor onze Ethernetcamera’s en integratie met radar.

De nieuwe high-definition 7-inch ELED monitor geeft door zijn hoge resolutie een haarscherp beeld, waardoor een bestuurder optimaal zicht heeft op de werkomgeving. Dankzij zijn compacte formaat is de ELED uitermate geschikt voor zichtoplossingen voor bouwmachines, hijskranen, vrachtwagens, bussen en heftrucks. Zo kan de monitor in combinatie met een EMOS camera gebruikt worden als Digital RearView, Digital FrontView en Digital SideView.

De 7-inch ELED verschijnt in vier varianten. Zo is de monitor beschikbaar met Fast Ethernet en met Automotive Ethernet BroadR-Reach. Van deze varianten verschijnen ook SRD-versies, waardoor radar geïntegreerd kan worden op de ELED. Alle varianten hebben een ingebouwd QuadView-systeem, waardoor tot vier verschillende camera’s tegelijkertijd in beeld getoond kunnen worden. In de toekomst wordt het ook mogelijk om via de WiSR beelden draadloos te verzenden van de camera naar de monitor.

Geschikt voor zware omstandigheden
De monitor is gemaakt van high impact automotive thermoplastic. Om het beeldscherm te beschermen, heeft de high-end monitor een versterkt afdekglas met geïntegreerd capacitief toetsenbord. Dit maakt de ELED veel sterker en makkelijker te reinigen. De monitor is schok- en vibratiebestendig, stofdicht en beschermd tegen waterstralen (IP65). Dankzij de bedrijfstemperatuur van -30 °C tot +70 °C, de hoogwaardige industriële componenten en het compacte formaat, is de 7-inch ELED zeer geschikt voor professionele toepassingen en voor continu gebruik.

Integratie met radar
Op de SRD-varianten van de ELED kan radar eenvoudig worden geïntegreerd, waardoor de HD-monitor gecombineerd kan worden met het actieve detectiesysteem RadarEye van Stoneridge-Orlaco. Dit schok- en vibratiebestendige radarsysteem detecteert personen en voorwerpen in zones die voor de bestuurder niet zichtbaar zijn. In combinatie met een digitaal camera- monitorsysteem zorgt RadarEye ervoor dat de bestuurder een compleet overzicht heeft van zijn omgeving, waardoor hij met meer zekerheid zijn werk veiliger kan doen.

Compleet ethernetportfolio
Met de 7-inch monitor bestaat het digitale ethernet productportfolio uit digitale EMOS-camera's met lensopeningen variërend van 30° tot 180°, kabels met waterdichte aangegoten connectoren en een robuuste switcher. De ELED werkt ook met de tweede generatie van de HD-E Zoom die later dit jaar wordt geïntroduceerd. Eind dit jaar volgt ook de 10-inch variant van de ELED.

Meer weten over de 7-inch ELED digitale ethernetmonitor? Neem gerust contact met onze specialisten op of vraag direct een offerte aan:

Vraag nu direct een offerte aan!