Stoneridge-Orlaco introduceert de nieuwe HLED 7-inch- en GMSL-kabels 1 mei 2020

Stoneridge-Orlaco introduceert de nieuwe HLED 7-inch monitor en een nieuwe dynamische GMSL-kabel. Deze nieuwe producten zijn een aanvulling op het portfolio GMSL-producten van Stoneridge-Orlaco. 

Door zijn compactere afmetingen is de 7-inch HLED beter geschikt voor achteruitkijkoplossingen van zware apparatuur, bedrijfsvoertuigen en heftruck toepassingen. De nieuwe monitor is een compleet nieuw ontwerp vergeleken met de huidige 10-inch HLED. De glascoating aan de gehele voorzijde en het gevoelige capacitieve toetsenblok geven de monitor niet alleen een veel modernere uitstraling, maar verbeteren ook de algehele bescherming van het milieu. De volledige glazen kap maakt de nieuwe monitor veel sterker, eenvoudiger te reinigen en waterdicht (IP69K). Dankzij een mogelijke bedrijfstemperatuur van -30 °C tot +75 °C, de hoge milieubescherming en het compacte formaat is de 7-inch HLED-monitor perfect geschikt voor de veeleisende omgevingen waarin deze wordt gebruikt.

Dynamische kabel voor heftruck toepassingen.
De nieuwe Orlaco dynamische 4-pins GMSL-kabel is uitstekend geschikt voor dynamische toepassingen waarbij de kabel voortdurend wordt gebogen of opgerold. Daardoor is de kabel ideaal voor een Mid-mast-viewsysteem voor reachtrucks, vorkheftrucks met contragewicht en andere heftruck toepassingen.

De EMC-afgeschermde kabels zijn bestand tegen olie en benzine, ADR-goedgekeurd en beschikken over aangegoten waterdichte connectoren. De dynamische GMSL-kabels zijn in verschillende lengtes leverbaar.

Complete GMSL-set
Met de 7-inch monitor bestaat de digitale GMSL-realtimeproductportfolio uit digitale HMOS-camera's voor intensief gebruik, met lensopeningen variërend van 30° tot 180°, kabels met waterdichte aangegoten connectoren, een robuuste switcher en 7-inch en 10-inch monitoren.

Neem gerust contact met ons op om meer informatie te ontvangen