Derde award voor MirrorEye® 9 juni 2020

"MirrorEye is het meest innovatieve spiegelvervangende camerasysteem op de markt

Automotive News heeft Stoneridge bekroond met een prestigieuze PACE 2020 Award voor het innovatieve MirrorEye® Camera Monitor System (CMS). Dit is de derde brancheonderscheiding die MirrorEye heeft ontvangen sinds oktober 2019.

Tijdens de laatste Bussworld Europe ontving Stoneridge-Orlaco al het prestigieuze 2019 Busworld Innovation Label voor dit CMS. De award prijst MirrorEye tot de top van innovatieve ontwikkelingen in de sector. Eerder dit jaar werd CMS door de commissie van de North American Truck Writers MirrorEye bekroond met de 2020 Jim Winsor Technical Achievement Award. Als Stoneridge-Orlaco zijn we erg trots op het winnen van al deze awards.

PACE Award: industrienorm voor innovatie
De PACE Awards zijn een eerbetoon aan superieure innovatie, technologische vooruitgang en bedrijfsprestaties bij autoleveranciers. Deze prestigieuze prijs wordt wereldwijd erkend als de industrienorm voor innovatie. De prijs wordt uitgereikt aan leveranciers die een haalbare oplossing ontwikkelen voor toekomstige mobiliteitsbehoeften en deze op de markt brengen. MirrorEye® werd beoordeeld door onafhankelijke PACE Award-juryleden en excelleerde op het gebied van innovatie, acceptatie door de klant, impact op de concurrentie, prestatie-indicatoren, milieu-effecten en meer.

Nieuwe 15-inch monitor voor touringcars
Steeds meer busfabrikanten, transportbedrijven en wagenparken kiezen MirrorEye als vervanging van het spiegelsysteem van hun voertuigen. Om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met grotere voertuigen, introduceert Stoneridge-Orlaco een nieuwe 15-inch monitor. Het grotere scherm aan de niet-bestuurderszijde biedt de bestuurder een beter zicht en vergroot het omgevingsbewustzijn naast zijn voertuig. Hierdoor is de monitor ideaal voor touringcars.

Het portfolio Stoneridge-Orlaco MirrorEye® bestaat uit een CMS voor vrachtwagens en een CMS voor bussen en touringcars. Beide systemen zijn R46-goedgekeurd. Onze monitorlijn bestaat uit de nieuwe 15-inch monitor en 12,3-inch en 7-inch monitoren. Dankzij het complete portfolio vergroot MirrorEye® de veiligheid door een groter gezichtsveld te bestrijken dan spiegelklasse II en IV. De CMS kan worden aangevuld met het CornerEye-camerasysteem voor spiegelklasse V, waardoor dode hoeken rond de bus worden voorkomen.  Met beter zicht kan de buschauffeur comfortabel rijden en eenvoudig manoeuvreren in alle verkeerssituaties.

Neem contact met ons op!
Voor meer informatie over MirrorEye kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Meer informatie over MirrorEye