Win tijd met een Forkview-camerasysteem

Verbeter direct de efficiënte en de werkomstandigheden in een reachtruck met een forkview camerasysteem van Orlaco. De supercompacte camera is speciaal ontworpen voor directe montage op de vorken. In combinatie met onze monitor, geeft de camera continu zicht op de vorken.

Werken op hoog niveau
Met een reachtruck kan een chauffeur pallets in hoge stellingen wegzetten en oppakken. Door de hoogte heb je beperkt zicht op de stelling en het is daarmee lastig te zien of de vorken goed gepositioneerd zijn. De kans op een verkeerde inschatting is groot en dit kan ongelukken en schade veroorzaken met alle gevolgen rondom warehousemanagement. Bespaar je deze verspilling en win tijd met een forkview-systeem van Orlaco.

Ingebouwde veiligheid
Met een forkview-systeem, dat bestaat uit een CFMC-camera en 7” RLED display zie je perfect de positionering van de reachtruckvorken. Hiermee kan er veel sneller en efficiënter gewerkt worden. Ook in ergonomisch opzicht is de camera een verbetering van de werkomstandigheden. De chauffeur hoeft niet steeds omhoog te kijken. De camera is tevens geschikt voor cold store toepassingen.

Hoogstaande technologie
De CFMC-camera kenmerkt zich door de hoogstaande technologie. De hoge resolutie CMOS-chip gecombineerd met een hoge lichtgevoeligheid van 0,05 Lux geeft altijd scherp beeld. De chip past de weergave op de monitor supersnel aan als de omgeving van donker naar licht wisselt en vice versa. Verder wordt de weergave geoptimaliseerd door een speciale coating op de lens. Deze coating voorkomt lichtreflecties in het beeld.

Meer informatie over camerasystemen voor heftrucks