Winterlandschap toneel voor demo’s camerasystemen

In januari neemt Orlaco weer deel aan het exclusieve klantevenement ‘Scania Winter Event’ in Trysil, Noorwegen. Tijdens dit event worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van werkvoertuigen getoond aan klanten, leveranciers en medewerkers van Scania. Orlaco demonstreert haar camerasystemen in de besneeuwde bossen in Scandinavië, waar bezoekers zelf de camera’s testen.

CornerEye presteert in extreme omstandigheden
CornerEye is het systeem om blinde hoeken aan de passagierskant van een truck in beeld te brengen. Het zichtveld van deze camera is zelfs groter dan de gestelde zichtveldklassen V en VI en dat met één camera. Dit systeem bevordert de veiligheid voor de chauffeur en andere weggebruikers. Tijdens de live demo’s kan de bezoeker zelf beleven dat CornerEye ook scherp blijft bij donker en slecht weer. Een ander voordeel van het systeem, is dat de camera na montage de juiste afstelling heeft voor elke bestuurder.

Verder zal Orlaco haar zelfreinigend camerasysteem ATVC (All Time Vision Camera) presenteren. Deze slimme camera kan met één druk op de knop zelf de lens reinigen. Een must in besneeuwde gebieden waar de nodige modder en sneeuw opspat.

Nieuwe video's