Camerasystemen voor Noord-Amerikaanse trucks

De camerasystemen voor Noord-Amerikaanse trucks van Orlaco bieden voor ieder type truck de juiste zichtoplossing en meer veiligheid. Trucks hebben veel dode hoeken die het zicht van de chauffeur op zijn directe omgeving beperken. Voor elke situatie ontwikkelen we professionele zichtoplossingen van hoge kwaliteit met als doel meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

Vision is our Mission®

Optimaal zicht rondom alle vrachtwagens zou in de visie van Orlaco vanzelfsprekend moeten zijn. Orlaco werkt wereldwijd nauw samen met OEM’ers aan de integratie van camera-monitorsystemen. Daarnaast ontwikkelt en produceert Orlaco standaard en maatwerk zichtoplossingen specifiek voor de after-market. Onze camera-monitorsystemen worden volgens de hoogste kwaliteitseisen ontwikkeld en geproduceerd. Zo voldoen we aan internationale standaarden van de automotive industrie als IATF 16949, werken met beproefde automotive methodes als APQP/PPAP en beschikken we o.a. over R46, R10, R118 typegoedkeuringen.

Onze zichtoplossingen

Ontdek hieronder onze professionele standaard zichtoplossingen. Neem voor meer informatie over standaard- en maatwerkzichtoplossingen contact op met onze specialisten.

MirrorEye®

Een innovatief en intelligent camerasysteem dat de zijspiegels op trucks vervangt én het zicht voor de chauffeur verbetert. MirrorEye beschikt over High Definition camera’s met onder meer nachtzicht en automatische panningfunctie. Daarnaast bespaart MirrorEye je brandstof ten opzichte van een traditionele truck met zijspiegels.

Meer over MirrorEye

RearView

Met een achterzichtcamera van Orlaco op je truck heb je beter zicht op het werkgebied achter de truck en rijd je veiliger achteruit. De monitor in de cabine schakelt automatisch over op het camerabeeld als je de achteruitrijdversnelling inschakelt. Continue- of handmatige bediening is natuurlijk ook in te stellen. Daarnaast is het rear view-camerasysteem te monteren op elke truckcombinatie.

Meer over RearView

RadarEye®

Altijd veilig achteruit rijden met een achterzichtcamera in combinatie met RadarEye op je truck. Dit camerasysteem is uitgerust met achteruitrijsensoren die je door middel van geluidssignalen en grafische overlays direct waarschuwt voor gevaarlijke situaties. Het RadarEye systeem van Orlaco is uit te breiden met meerdere sensoren om zo bijvoorbeeld ook andere gevaarlijke zones te detecteren. Verder is dit systeem in te zetten als dode hoek assistentie om fietsers en voetgangers te detecteren.

Frontzicht

Onze frontzicht camera geeft je direct zicht op de voorzijde van jouw truck. Dit gebied is vanuit de cabine onmogelijk te zien door de lengte van neus. Via onze frontzicht camera zie je in één oogopslag of er zich objecten voor de truck bevinden, zodat je veiliger kunt wegrijden of schade kunt voorkomen bij het parkeren. De camera wordt meestal gepositioneerd bovenin de gril van de truck.

Zijzicht

Afslaan of van rijstrook wisselen met een truck wordt een stuk makkelijker met een Orlaco zijzichtcamera. Het gebied direct naast de truck of het verkeer dat de truck nadert wordt eenvoudig in beeld gebracht. Met een zijzichtcamera wordt de manoeuvre een stuk veiliger, efficiënter en comfortabeler en zijn verkeersgebruikers en obstakels duidelijk zichtbaar. Dit camera-monitorsysteem is te combineren met front- en achterzichtsystemen om het zicht verder te optimaliseren.

SurroundView

Het SurroundView systeem van Orlaco biedt jou een 360° totaal overzicht rondom de truck zonder enige vertraging. Doordat de beelden niet softwarematig worden samengevoegd blijft alles rondom de truck zichtbaar zonder dat er wazige en vervormde overlappingen zijn. De beelden zijn in verschillende lay-outs in te richten en te schakelen op basis van de richtingaanwijzers en/of op snelheid. Personen en objecten die zich rondom het voertuig bevinden zijn daardoor altijd en in real time in beeld.

Maatwerk zichtoplossingen

Naast de bovengenoemde standaard zichtoplossingen kunnen de camera-monitorsystemen van Orlaco op diverse andere manieren worden samengesteld en of worden toegepast. Neem voor meer informatie over onze maatwerkoplossingen contact op met onze specialisten.