Laat jouw bedrijf groeien!

Word partner van ons netwerk en laat jouw bedrijf groeien als Preferred Partner van Orlaco. Wil je camera-monitorsystemen van wereldklasse verkopen in jouw regio? Grijp dan je kans en word Preferred Partner van Orlaco.

Orlaco is de toonaangevende fabrikant van camera-monitoroplossingen voor zware voertuigen en vaartuigen. We ontwikkelen robuuste en professionele zichtoplossingen voor iedere situatie voor onze klanten en bieden daarmee meer veiligheid, efficiëntie en comfort. Het is onze missie om elke bestuurder beter zicht te geven.

Orlaco is op zoek naar gekwalificeerde bedrijven die onze zichtoplossingen willen verkopen in gespecialiseerde markten, zoals: commerciële voertuigen, hijskranen, vorkheftrucks of bouwmachines. Heeft jouw bedrijf het beste netwerk binnen de branche en zie je mogelijkheden voor groei? Neem dan contact met ons op!

Download onze brochure.

Versterk je marktpositie
Als Preferred Partner van Orlaco heb je het voorrecht om onze zichtoplossingen in jouw regio te verkopen. Zo versterkt je jouw marktpositie en lever je een nog completer product aan jouw klanten. Een interessante en waardevolle zakelijke kans.

Neem contact met ons op
Heeft jouw bedrijf een sterke reputatie? Ben je gewend om te werken met topproducten? En beschik je over een sterk servicenetwerk en bied je een excellente klantenservice? Dan komen we graag met jouw bedrijf in contact om de mogelijkheden voor een Preferred Partnerschap te bespreken.

  • Premium kwaliteit
  • Uitstekende ondersteuning
  • Speciale oplossingen

Laat hieronder uw contactgegevens achter. Wij nemen binnen een week contact met u op.