Achteruitrij-zijzicht camerasysteem voor verreiker

Met een achterzichtcamera en een zijzichtcamera op uw verreiker kunt u niet alleen veiliger achteruit rijden, u profiteert ook van beter zicht op de rechterzijde van de machine. Dit systeem kunt u combineren met een camera die zicht biedt op het aangekoppelde hulpstuk. Wilt u een actief signaleringssysteem met behulp van achteruitrijsensoren? Kies dan RadarEye voor nog meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

De monitor in de cabine schakelt automatisch over van de zijzichtcamera naar de achteruitrijcamera als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. Uiteraard kunnen de camera’s ook continu, handmatig of op diverse manieren automatisch worden ingeschakeld.

Naast de aansluiting op een robuuste Orlaco-monitor is het mogelijk om de camera aan te sluiten door middel van een speciale adapterkabel op een onboard informatiedisplay van derden, mits deze beschikt over een video-input.

Configuratie

U kunt zelf uw zichtsysteem samenstellen voor deze machine. Met onze online configurator kiest u precies wat u nodig heeft en kunt u vervolgens meteen een offerte aanvragen van het door u gekozen systeem. Alles wat u in deze configuratie kunt configureren is passend en is samengesteld door Orlaco op basis van de huidige kennis en ervaring.

Achteruitrij-zijzicht camerasysteem voor verreiker
Achter camera (HE-rear-side)

Kies uw camera.

Zij camera (HE-rear-side)

Kies uw camera.

Achter kabel (HE-rear-side)

Kies uw kabel.

Zij kabel (HE-rear-side)

Kies uw kabel.

Monitor (HE-rear-side)

Kies uw monitor.

Opties (HE-rear-side)

Kies uw opties.