Achteruitrij-camerasysteem voor verreiker

Met een achterzichtcamera op uw verreiker kunt u veiliger achteruit rijden. Dit systeem kunt u combineren met een zijzichtcamera en een camera die zicht biedt op het aangekoppelde hulpstuk. Wilt u een actief signaleringssysteem met behulp van achteruitrijsensoren? Kies dan RadarEye voor nog meer veiligheid, efficiëntie en comfort.

De monitor in de cabine schakelt automatisch over op het camerabeeld als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. Uiteraard kan de camera ook op continu of handmatig worden ingesteld.

De krachtige, automotive monitoren van Orlaco presteren onder de meest zware omstandigheden en zijn schok- en vibratiebestendig. Naast de aansluiting op een robuuste Orlaco-monitor is het mogelijk om de camera aan te sluiten door middel van een speciale adapterkabel op een onboard informatiedisplay van derden, mits deze beschikt over een video-input.

Wilt u meer informatie of een deskundig advies op maat? Neem contact op met Orlaco.

Configuratie

U kunt zelf uw zichtsysteem samenstellen voor deze machine. Met onze online configurator kiest u precies wat u nodig heeft en kunt u vervolgens meteen een offerte aanvragen van het door u gekozen systeem. Alles wat u in deze configuratie kunt configureren is passend en is samengesteld door Orlaco op basis van de huidige kennis en ervaring.

Achteruitrij-camerasysteem voor verreiker
Camera (HE-rear)

Kies uw camera.
NTSC= Noord-Amerikaanse tv standaard

Kabel (HE-rear)

Kies uw kabel.

Monitor (HE-rear)

Kies uw monitor.